HOROSCOP 29 septembrie 2022

HOROSCOP 29 septembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 29 septembrie 2022.

Berbec

Simti ca este cazul unei schimbari si iti indrepti atentia catre un proiect nou in care iti pui foarte mari sperante. Daca esti o persoana careia ii plac riscurile, cei din jur trebuie sa se astepte la surprize. 

Taur

Te implici intr-o activitate in urma careia vor iesi la iveala o multime de secrete bine pastrate pana acum. De asemenea, este o zi buna pentru a promova cateva idei de afacere.

Gemeni

Ai grija pentru ca, in ciuda norocului de care ai tot avut parte in ultima vreme, astazi s-ar putea intoarce foaia si ai putea sa intampini dificultati. Marte te va ajuta sa iti pastrezi calmul.

Rac

Nu vrei sa faci nimic astazi, dar viata nu sta in loc doar pentru ca asa iti doresti tu. Asa ca incearca sa te pui pe picioare mai repede si sa incepi treaba.

Leu

Nu ai timp nici macar sa iti pui gandurile in ordine, dar inainte sa faci o miscare asigura-te ca pasesti pe un drum sigur. Mai bine dai mai greu un raspuns decat sa fie unul gresit. 

Fecioară

Socializezi foarte bine cu oamenii din jurul tau si accepti cu grija chiar si criticile. Este semn de maturitate. Vezi ceva constructiv in tot ce ti se spune.

Balanţă

O zi a inovatiilor. Pui in practica niste idei pe care le-ai tinut ascunse de frica sa nu ti le fure cineva. Reactia celor din jur va fi mai buna decat te-ai fi asteptat.

Scorpion

Stai toata ziua la birou. Semnezi acte, faci planuri si liste de achizitii. La sfarsitul programului vei fi epuizat, dar mandru ca ai reusit sa realizezi multe intr-o singura zi.

Săgetator

Vei intra in legatura cu mai multe persoane, ceea ce iti va influenta si viata sentimentala. Cu toate astea, te vei apropia mai mult de partenerul de viata.

Capricorn

Ai parte de o sclipire de moment care te va aduce pe drumul cel bun. Visezi cu ochii deschisi la ceva, iar ceea ce pui in aplicare acum te va aduce mai aproape de telul tau.

Vărsător

Ai cumparat ceva si acum descoperi ca, de fapt, este o mica comoara pentru un apropiat. Nici nu banuiai ca o investitie atat de mica va face atata valva.

Peşti

Credeai ca nu vei rezista stresului din ultimele zile, dar uite ca ai reusit sa treci cu bine peste tot. Se anunta cateva zile in care o sa culegi roadele a ceea ce ai realizat in ultima vreme.

Comenteaza