HOROSCOP 3 ianuarie 2024

HOROSCOP 3 ianuarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 3 ianuarie 2024.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2024 spune că nativii zodiacului trebuie să profite de retrogradul care s-a terminat și să ia cele mai bune decizii pentru viața lor. Zodiile vor avea parte de multe situații în care își vor da seama că instincul nu îi va dezamăgi niciodată, scrie catine.ro.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acum că Jupiter retrograd s-a terminat îți permite să prinzi din urmă unele dintre problemele financiare nedorite care s-au manifestat. Este momentul perfect pentru a revizui perspectivele financiare. Acoate rapoarte de credit și examinează bugetul. Caută oportunități de a câștiga bani noi și găsește noi modalități de economisire reducând cheltuielile inutile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dorințele sunt gata să fie realizate. Acum că Jupiter retrograd se termină, poți începe să te pregătești pentru a lua măsuri care să sporească vizibilitatea în lume. Jupiter este norocos și, cu el în zodia ta pentru restul anului, vei experimenta o creștere mare. E important să fii încrezătoate în viitor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vine un moment în timp când în sfârșit devii conștientă de situații și de adevărul din viața ta. Cu Jupiter conducându-ți casa relațiilor, sezonul retrograd s-a simțit fără prea multă acțiune. Relația nouă sau una existentă va începe să dea semne de promisiune. Toată munca ta grea a fost realizată.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Uneori poți simți că ești singura ta cea mai bună prietenă. Și în timpul retrogradului lui Jupiter, confidențialitatea a însemnat mult mai mult pentru tine decât de obicei. Începând de astăzi, devii o carte deschisă pentru oamenii care sunt dispuși să-i citească paginile. Vrei să socializezi și să te distrezi cu prietenii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este trist când alți oameni primesc credit pentru munca ta grea și tu ai așteptat cu răbdare contribuțiile tale la locul de muncă. Jupiter retrograd nu a fost foarte amabil cu tine. Ai avut speranță interioară și vise, dar nu sprijinul pentru a le realiza. Sfârșitul retrograd al lui Jupiter este ca un fascicul de lumină în care strălucești. Oamenii vor începe să te vadă pentru ceea ce ești și ceea ce aduci pe masă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Uneori îți faci prea multe griji. Deși ai fi preferat să fii mai productivă, pentru tine a fost necesar să gândești. Acum că Jupiter retrograd s-a încheiat, poți începe să iei măsuri asupra tuturor ideilor pe care le-ai avut în această lună. Este timpul să te organizezi și să planifici.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Au existat mici probleme financiare în ultima vreme și ai avut răbdare. Sfârșitul anului ți-a cerut să muncești mai mult decât ești obișnuită și te-ai simțit ca și cum banii vor veni în cele din urmă, dar nu atât de repede pe cât ai vrea. Acum vine și răsplata. Venitul va veni și te vei simți foarte bine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Știi că ești un premiu, dar nu a fost ușor să găsești pe cineva care te vede așa cum ești. Sfârșitul retrograd al lui Jupiter poate însemna că o nouă iubire intră în viața ta. Dacă relația ta nu merge așa cum ai sperat, este posibil să observi o îmbunătățire. Jupiter implică adesea un tip de soț pe care îl vei atrage.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Deși nu ești o persoană de obicei anxioasă, asta nu înseamnă că nu te-ai simțit un pic nervoasă în ultima vreme. Când Jupiter a fost în retrograd, te-ai simțit mai puțin optimistă și poate detașată de sinele tău. Poți începe acum să privești cu nerăbdare spre viitor și să te simți optimistă în ceea ce privește deciziile tale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Imaginația ta ți-a oferit un loc sigur în timpul retrogradului lui Jupiter. Te-ai simțit creativă și curioasă. S-au format o mulțime de idei în acest moment. Dar, a fost greu de găsit oportunitatea potrivită pentru a-ți comunica dorințele. Acum este momentul să-ți inițiezi planurile. Începe cu puțin.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este greu să simți că trebuie să câștigi respectul cuiva. A nu primi aprecierea pe care simți că o meriți te-a învățat o lecție de încredere. Acum că Jupiter a ieșit din retrograd, vei începe să privești într-o lumină mai pozitivă. Dacă alți oameni o fac sau nu la fel de bine, nu înseamnă neapărat atât de mult pentru tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai ținut mult mai multe lucruri pentru tine în ultima vreme. Deși de obicei nu păstrezi secrete, ideea de discernământ a devenit atrăgătoare pentru tine. Ești mult mai rezervată datorită lui Jupiter retrograd în Taur. Ai învățat să economisești mai mult și să cheltui mai puțin pentru alți oameni. Ai învățat să investești mai mult în tine.

Etichete
Comenteaza