HOROSCOP 3 iunie 2021

HOROSCOP 3 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 3 iunie 2021.

Berbec

Incerci sa ignori invitatiile in oras ale prietenilor si sa petreci mai mult timp cu familia in aceasta perioada. Ai fost foarte ocupat in ultima vreme si i-ai cam lasat pe cei dragi singuri. Stai mai mult pe acasa.

Taur

Astepti in vizita pe cineva cu care nu ai reusit sa te vezi de foarte mult timp. Ai multe emotii si faci pregatiri. Asa esti tu, perfectionist, vrei ca totul sa iasa ca la carte.

Gemeni

Tot incerci sa faci pe cineva sa inteleaga ca ideea ta este geniala. Astazi iti vine o idee si pui altfel problema. Nici nu-ti va veni sa crezi cand vei vedea rezultatele. Cum de nu te-ai gandit pana acum?

Rac

Primesti o veste buna pe plan financiar. Fie primesti inapoi o suma de bani imprumutata, fie un castig neasteptat, vei fi incantat ca poti, in sfarsit, sa iti achizitionezi ceva ce iti doreai de mult.

Leu

Astazi te ocupi mai mult de activitati gospodaresti si amani ceea ce ai de facut la job. Sa nu crezi ca scapi usor. Sefii asteapta rapid niste rezolvari. Maine o sa stai mai mult la munca...

Fecioara

Esti pe punctul sa castigi ceva important. Nu este vorba despre bani, ci despre ceva ce poate insemna mult pentru tine si cei dragi tie. Spre seara veti sarbatorii impreuna.

Balanta

Dai randament foarte bun astazi. Reusesti sa termini o multime din treburile acestei saptamani. Asta inseamna ca vineri o sa fii mai relaxat.

Scorpion

Te-a pus pe ganduri vestea primita de dimineata de la o ruda, insa te vei lamuri ca lucrurile nu stau chiar asa. Dar asta se va intampla abia spre seara.

Sagetator

Te-ai decis sa pornesti pe un nou drum si ai mari emotii. Asta mai ales ca nu toti sunt de acord cu ideea ta. Pana la urma, este viata ta si tu stii ce vrei de la ea.

Capricorn

Din lipsa de timp ai renuntat la un obicei si acum iti lipseste. Faci niste schimbari si reusesti sa reiei acea activitate. Asta te va face sa te simti mult mai relaxat.

Varsator

Cineva din familie are nevoie de sustinerea ta in aceste zile, deoarece trece printr-un moment important. Nu conteaza atat rezultatul, ci cat de aproape-i vei fi.

Pesti

Pui piciorul in prag si faci cumva sa obtii un echilibru intre cariera si viata personala. Deja simti efectele: esti mult mai calm si mai bine dispus. Acum iti pare rau ca nu ai facut-o mai demult...

Comenteaza