HOROSCOP 30 aprilie 2021

HOROSCOP 30 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 30 aprilie 2021.

Berbec

Pare a fi o zi norocoasa pentru tine. O sa ai parte de ceva ce te va impresiona foarte mult. Poate fi vorba despre o oportunitate de angajare intr-un loc in care iti doreai sa ajungi de mult timp.

Taur

Nu esti intr-o forma buna din punct de vedere al sanatatii, asa ca stai departe de activitatile solicitante. Evita efortul fizic si stai mai mult in pat zilele astea.

Gemeni

Refuzi sa porti o discutie serioasa cu familia, insa nu poti scapa de ea pentru ca trebuie sa afli pe ce drum o iei in continuare. Mai bine incearca sa cooperezi decat sa mentii lucrurile in tensiune.

Rac

Cineva drag iti cere o favoare, insa te pune in dificultate pentru ca timpul nu iti permite sa faci ceea ce vrea el. Cu toate acestea, faci ce faci si iti schimbi programul pentru a te ocupa de problema sa.

Leu

Dispui de o energie debordanta. Pana si cei apropiati te invidiaza si incearca sa afle motivul. Weekend-ul va fi pe masura, adica plin!

Fecioara

Ai avut de facut un drum ceva mai lung pentru a rezolva ceva la rugamintea unui cunoscut. Acum totul s-a rezolvat si te poti concentra asupra sarcinilor cotidiene.

Balanta

Esti agitat pentru ca urmeaza sa se intample ceva cu care nu esti obisnuit. Incerci sa iti pastrezi calmul si sa nu le arati celor din jur cat de emotionat esti.

Scorpion

Partenerul de viata are mare nevoie de ajutorul tau, asa ca renunta la alte activitati si asigura-te ca faci tot posibilul sa-i fii alaturi. Poate fi mai important decat crezi!

Sagetator

Esti dornic sa iei parte la noi activitati si intri in discutie cu tot felul de oameni care te pot ajuta cu asta. Pana la urma vei fi multumit de noile tale proiecte si te pui pe treaba.

Capricorn

Nu exagera cu efortul in aceasta perioada. Starea de sanatate este cam fragila si ar trebui sa te comporti ca atare. Evita sa stai in curent si incearca sa mananci mai sanatos.

Varsator

Esti nemultumit de ceva ce se intampla la munca, insa nu gasesti modalitatea buna de a transmite asta. Inainte de a spune ceva care sa-i supere pe colegi, analizeaza bine toate datele.

Pesti

Simti nevoia de ceva nou in viata ta. Vrei sa mergi la cumparaturi si sa iti iei ceva pentru a-ti schimba garderoba. Incepe cu o lista si vezi ce pastrezi pe ea.

 

 

Comenteaza