HOROSCOP 30 decembrie 2021

HOROSCOP 30 decembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 30 decembrie 2021.

Berbec

Nu-ti convine faptul ca cineva din anturaj intervine intr-o problema care nu il priveste direct. Esti gata sa-l pui la punct, dar realizezi ca are dreptate. Uneori, cei neimplicati vad mult mai clar solutia.

Taur

Prietenii trag de tine, astazi, sa iesi din casa, dar tu nu vrei sa faci nimic in afara de a lenevi in pat. Asa va trece ziua pana spre seara cand aflarea unei vesti te va face sa te razgandesti. Oriunde ai merge, ai grija, nu te grabi!

Gemeni

In sfarsit poti sa te linistesti. Primesti niste bani care te ajuta sa treci cu bine peste o problema financiara. Ba mai mult, iti ramane si o suma cu care poti face ce iti doresti. E clar, iesi la cumparaturi!

Rac

Ai grija ce si cui spui, astazi... Indiscretia de care vei da dovada in urmatoarele ore te-ar putea costa destul de scump. Invata sa taci, mai ales cand cei cu care vorbesti nu sunt tocmai cele mai de incredere persoane.

Leu

Nu esti in cea mai buna forma astazi. Iti schimbi dispozitia dintr-un moment in altul. Dimineata esti bine dispus, iar pe la amiaza nici nu se poate sta de vorba cu tine. Daca te odihnesti putin, pana seara iti revi.

Fecioara

Nu stii cum sa procedezi: ai promis ajutorul cuiva, dar ai uitat. Incearca sa gasesti rapid o solutie. Nu va fi simplu, dar daca vei reusi, vei recunoaste ca a meritat efortul...

Balanta

Esti invitat la un eveniment si accepti fara sa stai pe ganduri. Asta pentru ca nici nu banuiai ca te vei intalni cu o persoana pe care nu o agreezi. Mai bine stateai acasa...

Scorpion

Vrei liniste si pace, dar prietenii sunt de alta parere: nu scapi fara sa iesi in oras. Nu ai niciun chef, dar n-ai incotro. La final, tu esti cel care nu mai vrea acasa...

Sagetator

Cineva la care nu te-ai fi asteptat iti sare in ajutor intr-o problema. Desi prietenii apropiati nu s-au implicat, nu te supara pe ei. De data asta nu aveau cum sa te ajute.

Capricorn

Te simti plin de energie. In ciuda frigului de afara vei fi mereu bine dispus oriunde ajungi. Concentreaza-te putin mai mult pe ceea ce faci la munca pentru ca vei avea de trecut un fel de test astazi.

Varsator

Ai vrut sa tii secret ceva fata de partenerul de viata, insa cineva din anturaj nu stia asta si i-a povestit tot. Nu te mira cand iti va cere niste explicatii. Vezi tu cum te descurci...

Pesti

Incearca sa dai importanta si lucrurilor marunte care se intampla in jurul tau. O sa constati ca detaliile conteaza. Bucura-te de micile placeri ale vietii.

Comenteaza