HOROSCOP 30 iunie 2022

HOROSCOP 30 iunie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 30 iunie 2022.

Berbec

Umbla zvonul ca proiectul la care muncesti de cateva saptamani este foarte apreciat de sefi. Vrei o confirmare, asa ca nu te poti abtine sa nu pui intrebari. Un coleg invidios face glume pe seama ta. Mai bine taceai...

Taur

Dupa o zi plictisitoare, astazi abia poti sa respiri de cata treaba ai. Incearca sa nu pierzi prea mult timp la povesti cu colegii, altfel iar vei fi nevoit sa stai la birou pana tarziu si va trebui sa-ti anulezi programul facut pentru seara.

Gemeni

Primesti o sarcina noua de la un superior. Te asteptai la ceva mai complicat, insa ramai uimit sa vezi ca, de data asta, este vorba de ceva foarte simplu in comparatie cu ceea ce ai avut de facut pana acum de facut.

Rac

Dupa-amiaza trebuie sa iei parte la un eveniment special si te grabesti sa-ti termini treaba. Pastreaza-ti calmul si concentrarea, altfel s-ar putea sa incurci unele lucruri si iti va lua mult timp pana vei reusi sa pui totul la punct.

Leu

Esti nevoit sa faci un drum lung, astazi, incercand sa rezolvi niste probleme mai vechi la rugamintea cuiva din familie. Te bucuri ca ti-ai amintit ca se apropie termenul limita si faci tot posibilul sa inchei cat mai repede situatia.


Fecioara

Pui la cale o iesire in oras cu niste prieteni si te ocupi de ultimele amanunte. Problema e ca partenerul nu este prea incantat de asta, vroia sa mergeti in cu totul alta parte. Vezi cum reusesti sa-i impaci pe toti...

Balanta

Nu stii, dar esti in vizorul sefilor de ceva timp. Nu este vorba de ceva negativ, dimpotriva. Te evalueaza pentru a decide daca esti persoana potrivita pentru ceea ce cauta ei. Bucura-te, ai sanse sa fi avansat.

Scorpion

Din motive care nu tin de tine, nu ai reusit sa faci ceea ce ai spus si acum esti nevoit sa suporti consecintele. Toata lumea stie ca atunci cand promiti ceva trebuie sa te asiguri ca iti pastrezi cuvantul dat, asa ca nu ai de ce sa fii uimit de reactia celorlalti.

Sagetator

Ai grija la cheltuieli. Nu te intinde mai mult decat iti poti permite. Incerci sa faci niste speculatii financiare, dar trebuie sa fii constient ca poti pierde tot. Analizeaza bine toate detaliile inainte sa iei o decizie.

Capricorn

Asigura-te ca lasi totul in ordine acasa, inainte sa pornesti la drum, altfel risti sa fii deranjat mereu cu intrebari de tot felul. N-ar fi prima data, dar, de data asta, incearca sa eviti asemenea probleme daca vrei sa stai linistit.

Varsator

Stii ca partenerul de viata se supara daca intarzii, asa ca nu-i da motive. Mai ales ca nu pare prea bine dispus Ar fi binevenit un gest romantic, poate o plimbare sub clar de Luna, ca la inceput...

Pesti

Nu mai ai rabdare. Planuiesti o vacanta in care ar urma sa pleci in cateva saptamani. Dai telefoane, cauti informatii... Cand vei ajunge acolo vei fi mai documentat decat ghizii. Asa esti tu, nu-ti place sa lasi nimic la intamplare.

 

Comenteaza