HOROSCOP 30 mai 2023

HOROSCOP 30 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 30 mai 2023.

Berbec

S-ar putea sa fie o zi foarte buna pentru a prezenta un proiect la locul de munca, lucru care te va ajuta sa ajungi unde iti doresti. Ai inspiratia si forta necesara pentru a arata cat de bun esti.

Taur

Din punct de vedere fizic, o sa ai parte de o zi perfecta, mai rau stai cu viata personala, partenerul tot nu vrea sa accepte explicatia ta, cum ca schimbul de mesaje pe pe care l-ai facut cu acea persoana, era doar o gluma.

Gemeni

Ai pus ochii pe un gatget de ultim moment si vrei neaparat sa il cumperi, dar nu-ti ajung banii. Daca stai sa analizezi, vei constata ca ai fi avut suma daca nu cedai tentatiei de a face astfel de cumparaturi si luna trecuta. Chiar ai nevoie de toate astea?

Rac

Urmeaza o perioada plina de romantism, in viata ta. Mai ales ca au inflorit si trandafirii, simbol al iubirii... Petrece cat mai mult timp cu persoana iubita si relatia dintre voi o sa devina si mai stransa.

Leu

Va fi o zi plina de emotii. Nu ai mai lacrimat de mult, dar astazi se va intampla. Aproape ca vei plange de bucurie, asa ca asigura-te ca ai niste batiste la tine. Seara petreci in familie.

Fecioara

Nu esti in apele tale. Ai o problema si solutia gasita nu-ti surade. Va trebui sa apelezi la sfatul unui expert in domeniu care sa te ajute sa iesi cu bine din acest impas.

Balanta

Astazi vei fi pus in situatia de a lua o decizie importanta pentru tine si nu este cazul sa te grabesti oferind un raspuns imediat. Sfatuieste-te neaparat si cu o persoana de incredere, cineva din afara s-ar putea sa vada mai clar situatia.

Scorpion

Va fi o zi buna, financiar. Niste probleme aparute de cateva saptamani s-ar putea rezolva definitiv azi. Banii de care aveai nevoie si care au tot intarziat sa apara iti vor acoperi toate cheltuielile restante.

Sagetator

O zi perfecta pentru a petrece cateva ore alaturi de niste persoane mai in varsta din familie. Mai ales ca o sa ai ocazia sa inveti foarte multe. Lasa mandria deoparte cand vine vorba de sentimente si nu te teme sa-ti marturisesti dragostea!

Capricorn

In curand o sa ai parte un moment foarte incarcat din punct de vedere emotional, insa il astepti cu nerabdare si o sa treci peste el cu brio. Incearca sa iti controlezi emotiile pentru a nu arata ca ai si tu momentele tale de slabiciune. Spre seara vei avea parte de evenimente ce te vor face sa te simti linistit si, chiar, implinit.

Varsator

Te simti dezamagit in urma unei discutii avute cu cineva apropiat si nu poti sa-ti revi dupa cele auzite. Inceteaza sa mai intorci lucrurile pe toate partile. Mai bine iesi in oras cu prietenii si distreaza-te, asta iti va ridica moralul si te va face sa uiti incidentul.

Pesti

Vei trece prin cateva momente deosebite. Ceea ce se va intampla azi, iti va ramane multa vreme intiparit in memorie. Va fi o experienta extraordinara, in mijlocul unor oameni nemaipomeniti. Bucuta-te de astfel de clipe!

Etichete
Comenteaza