HOROSCOP 30 noiembrie 2022

HOROSCOP 30 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ultima zi a lunii noiembrie 2022.

Berbec

Ai programat o întâlnire romantică pentru seara asta. Partenerul va avea o surpriză plăcută şi veţi petrece clipe minunate împreună.

Taur

Nu eşti o persoană comodă, dar parcă azi nu ai chef de nimic. Vei rămâne în urmă cu treburile dacă nu accelerezi puţin ritmul de muncă!

Gemeni

Concentrează-te să-ţi rezolvi problemele lăsate deoparte peste vară. Trece timpul şi nu reuşeşti să termini la timp ce ţi-ai propus.

Rac

Colegii de servici îţi pregătesc o surpriză. Vor să te trimită pe tine în delegaţia următoare în care va merge şi şeful. Ei bine, poate nu e cea mai plăcută surpriză pe care o aşteptai...

Leu

Nu mai fi atât de sensibil la critici. Da, aşa e, cele mai grele cuvinte vin, uneori, tocmai din partea celor la care ţii. Dar poate nu sunt rău intenţionate. Gândeşte-te la asta.

Fecioara

Ai energie, munceşti mult, toată ziua eşti în mişcare şi nu te simţi deloc obosit. Grozav, înseamnă că eşti în formă, profită de asta şi demonstrează-le tuturor ce poţi.

Balanta

Va trebui să dovedeşti de ce eşti în stare, în faţa şefilor, mai ales că recent, s-a discutat de nişte disponibilizări. Încercă să nu reacționezi la bârfele colegilor, sunt răutăţi lansate la disperare.

Scorpion

Nu este exclus să apără o serie de întâlniri care îţi vor clarifica nişte aspecte importante legat de proiectul pe care îl ai în derulare. Te vor ajuta să reevaluezi situaţia.

Sagetator

Ar trebui să încetineşti puţin ritmul de lucru şi să te mai şi relaxezi. Poate ieşi astăzi cu nişte prieteni să luaţi masa în oraş. Ar fi o ocazie să vă povestiţi ultimele noutăţi.

Capricorn

Eşti interesat de nişte investiţii financiare despre care ai aflat că ar fi profitabile. Nu lua decizii pripite, analizează bine lucrurile înainte să pui toţi banii în joc.

Varsator

Te gândeşti să faci nişte schimbări în domeniul profesional, simţi că poţi mai mult şi actualul loc de muncă nu îţi oferă şansa să te dezvolţi. Trebuie să iei o decizie.

Pesti

De o vreme eşti atras de o altă persoană, dar partenerul nu ştie asta. Nici nu vrei să îi spui nimic atâta vreme cât nici tu nu stii ce vrei de fapt!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza