HOROSCOP 30 septembrie 2021

HOROSCOP 30 septembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 30 septembrie 2021.

Berbec

Esti ambitios si asta te-a ajutat sa ajungi, in sfarsit, unde ti-ai dorit! Dar nu te poti opri, stii ca poti mai mult si vrei sa mergi mai departe. Chiar daca nu lasa sa se vada, cei din anturajul tau te privesc cu respect si admiratie. 

Taur

Dupa orele de munca iti vei dedica timpul doar tie, asa cum nu ti-ai mai permis demult. Iesi in oras si te intorci tarziu. Asteapta-te la mici comentarii seara cand te intorci acasa, dar nu rautacioase, ci glume nevinovate.

Gemeni

Te simti obosit si nu ai chef de nimic. Ai vrea sa-i explici asta si sefului care parca doar tine iti da astazi de lucru, dar, mai bine, nu. Ia o pauza, mai bea o cafea si apoi treci la treaba, mai e un pic pana in weekend.

Rac

Esti plin de energie, ai chef de vorba si esti gata sa te implici in orice ti se cere. Unii spun ca nu te recunosc, dar nu-i crede, sunt doar putin rautaciosi.

Leu

Schimbi ceva in programul pe care ti l-ai facut pentru astazi si, la inceput, nu realizezi ca astfel ii afectezi si pe al altora. Din fericire, iti dai seama de asta la timp si reusesti sa eviti niste complicatii care s-ar fi putut ivi.

Fecioara

Te porti putin ciudat azi. Orice vezi si orice auzi ti se pare foarte amuzant. Vei intampina probleme mai ales la job unde toata lumea e concentrata, doar tu abia te abtii sa nu izbucnesti in ras. Important e sa nu superi pe nimeni cu reactia ta.

Balanta

Uita de probleme astazi si gandeste-te numai la ceea ce iti face placere. Esti o persoana ambitioasa si nu te lasi asa usor. Cu putin ajutor din partea unui apropiat vei avea parte de o zi deosebita.

Scorpion

Ai uitat sa faci ceva important astazi si esti constient ca va trebui sa gasesti o scuza buna. Te vei linisti cand vei afla ca nu mai e urgent, asa ca mai ai timp la dispozitie. 

Sagetator

O sa ai parte de cateva discutii tensionate cu cineva de la locul de munca. Stii ca ai dreptate in ceea ce sustii si te enerveaza ca celalalt nu recunoaste. Mai bine amanati discutia pana va calmati.

Capricorn

Te grabesti sa ajungi mai repede la munca pentru ca vrei sa termini toata treaba pana la pranz. Un prieten care a sosit in oras vrea sa va vedeti inainte sa plece. Aveti multe de discutat si o sa petreceti cateva ore placute impreuna.

Varsator

O zi obisnuita la job, dar, in schimb, se anunta o seara incendiara. De mult nu te-ai mai distrat asa bine cu colegii. Chiar si cei mai ursuzi dintre ei au dovedit ca stiu sa se distreze. Maine ii vei privi cu alti ochi.

Pesti

Astepti sa primesti un raspuns important, fie legat de viata personala, fie de cariera, si nu mai ai rabdare. Te invarti ca un leu intr-o cusca si te uiti la ceas din zece in zece minute. Seara vei rade cand iti vei aminti cat de stresat ai fost.

 

Comenteaza