Horoscop 31 decembrie. Cum îți merge în ultima zi din 2019 / Zodiile care se vor distra cel mai bine de Revelion

Horoscop 31 decembrie. Cum îți merge în ultima zi din 2019 / Zodiile care se vor distra cel mai bine de Revelion

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2019: Ultima zi din an se află sub auspiciile aspectului armonios de trigon dintre Mercur din Capricorn şi Uranus retrograd din Taur. Zodiile care se distrează cel mai bine de revelion sunt cele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), susține astrologul Anca Martin.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE BERBEC
Nativii(ele) care lucrează azi în prima parte a zilei sunt surprinzător de împăcaţi cu acest gând, lucru care se datorează cel mai probabil perspectivei primei sau bonusului cu care se vor alege de pe urma acestui fapt. Este drept că nu şi-au dorit să aibă de lucru în prag de an nou, dar începutul lui 2020 nu îi va prinde cu buzunarele goale. Iar dacă se organizează puţin, vor avea parte de suficient timp pentru a se pregăti de petrecere. Nu trebuie decât să îşi ordoneze ziua într-o manieră care să îi ajute să nu piardă timpul, fără vreun rost.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE TAUR
Te numeri printre nativii(ele) semnelor care se bucură azi de o stare de spirit perfectă. Iar dacă nu se întâmplă nimic între timp care să îţi afecteze dispoziţia, atunci şansele sunt mari să devii sufletul petrecerii de revelion. Ceea ce te distinge de ceilalţi invitaţi este faptul că dai dovadă de echilibru, nu atragi atenţia asupra ta, ci afişezi o naturaleţe pe care arareori o mai întâlneşti în ziua de azi. În plus, eşti hotărât(ă) ca, de mâine începând, să îţi pui în aplicare planul pentru 2020. Te aşteaptă multă treabă, dar ţi-ai împărţit-o astfel încât să îi faci faţă.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE GEMENI
În principiu, te bucuri de echilibru în plan mental şi emoţional, dar se vede totuşi că eşti altfel decât de obicei. Probabil că este efectul unei oboseli acumulate de multă vreme sau al unor tensiuni între tine şi partener sau familie, care abia de curând au început să dispară. În orice caz, cert este că eşti bine, doar că ceva mai retras(ă) decât de obicei. Este de înţeles aşadar dacă, la petrecerea dintre ani, vei întreţine conversaţii doar cu apropiaţii, limitându-te să povesteşti doar anumite lucruri, despre care îţi este confortabil să vorbeşti acum. Nu pune presiuni inutile pe tine.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE RAC
Tu, pe de altă parte, eşti într-o formă de zile mari. De regulă, eşti o persoană introspectivă, dar astăzi iese la înaintare latura ta sociabilă şi deschisă, mai ales dacă petrecerea de revelion te aduce în contact cu persoane noi. Graţie astrelor, nu vei avea deloc probleme în a iniţia şi a cultiva conversaţii cu persoane care, până în acel moment, nu îţi erau decât cunoştinţe. Te simţi bine în pielea ta şi se vede: discuţi optimist despre planurile tale, râzi şi te veseleşti aşa cum doar tu ştii atunci când planetele îţi surâd. Caută să fii aşa tot anul.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE LEU
Ultima zi din anul 2019 se arată a fi una reuşită pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează şi azi. Eforturile depuse în plan profesional, dar şi investiţiile - de timp, atenţie şi energie - din carieră îi plasează pe o curbă ascendentă, o traiectorie care le va aduce recompense numeroase în anul în care stă să-nceapă. Simţi că te îndrepţi în direcţia potrivită şi că eşti mai aproape ca oricând de obiectivele tale. Iar dacă printre invitaţii la petrecerea dintre ani se numără superiori sau alte figuri importante de la serviciu, nu greşeşti dacă încerci să-i abordezi pentru un schimb de idei.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE FECIOARĂ
Pe unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn, revelionul îi surprinde la o distanţă apreciabilă de casă sau chiar într-o destinaţie exotică, alături de persoana iubită şi/ sau copii. În cazul altora, trecerea dintre ani îi găseşte alături de rude, dintre care unele venite de la depărtare special pentru acest eveniment. Compania celor dragi are un impact pozitiv vizibil asupra ta, iar acest lucru se vede din tonusul mental bun de care dai dovadă. Radiezi pur şi simplu, iar această stare de a fi îţi conferă un şarm de-a dreptul magnetic. Astfel, te califici drept o prezenţă memorabilă la petrecerea de revelion.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE BALANŢĂ
S-ar putea ca şi tu să te numeri printre prezenţele discrete de la petrecerea dintre ani. Eşti binedispus(ă) şi comunicativ(ă), dar se vede că, dintr-un motiv sau altul, nu gestionezi la fel de bine ca de obicei grupurile mari de oameni, care îţi solicită atenţia în mai multe direcţii. Încă te recuperezi după chestiuni de ordin personal care te-au ţinut ca pe jar în ultima perioadă, motiv pentru care eşti destul de selectiv(ă) cu atenţia ta. Preferi aşadar să te concentrezi pe aceia cu adevărat importanţi pentru tine, alături de care vrei să construieşti durabil în anul care stă să-nceapă.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE SCORPION
Eşti surprinzător de deschis(ă) şi comunicativ(ă) astăzi. În general o prezenţă mai retrasă, care arareori se împlică în discuţii de complezenţă, uimeşti la petrecerea dintre ani cu versatilitatea modului în care te exprimi. Reuşeşti să te adaptezi uşor la fiecare interlocutor în parte, pari autentic bucuros(oasă) să le vorbeşti şi se vede că eşti în apele tale. Fără doar şi poate, la această stare au contribuit şi faptul că eşti înconjurat(ă) de oameni dragi, prieteni şi partener deopotrivă, alături de care nu ţi-este teamă să fii cu totul autentic(ă). În orice caz, surprinzi prin abilităţile de comunicare şi socializare de-acum.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE SĂGETĂTOR
Astrele au pregătit astăzi un mesaj doar nativii(ele) acestui semn care lucrează în ziua de revelion. Ele intenţionează să le transmită faptul că nu vor regreta faptul că muncesc atunci când alţii(tele) se pregătesc în tihnă pentru petrecere sau se bucură de concediu. Mai curând decât se aşteaptă, vor primi răsplata pentru faptul că au făcut ore suplimentare, au ales să meargă la serviciu astăzi ori s-au prezentat la locul de muncă pentru o urgenţă. S-ar putea să fie vorba despre un bonus sau o primă care le va prinde foarte bine în primele săptămâni ale anului ce va-ncepe.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE CAPRICORN
Starea ta de spirit de azi este una perfectă pentru ce te aşteaptă diseară. Pare că abia aştepţi trecerea dintre ani alături de partener şi/ sau copii. Se vede că îţi place cum s-au organizat lucrurile pentru petrecere şi ţi-ai făcut un program de răsfăţ: treci poate pe la coafor, cosmetică sau machiaj ori îţi dedici câteva ore în această dup-amiază toaletei personale, în intimitatea propriului cămin. Indiferent care îţi sunt planurile, cert este că toate privirile vor fi aţintite asupra ta în noaptea dintre ani, motiv pentru care este de înţeles de ce vrei să arăţi ca scos(oasă) din cutie.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE VĂRSĂTOR
Cu toate că nu eşti la fel ca de obicei, simţi negreşit bucuria asociată revederii cu cei dragi la masa de revelion. Acesta a fost un an destul de greu pentru tine şi mai ai încă de lucru înainte să poţi spune că ţi-ai revenit după toate provocările pe care ţi le-a întins de-a lungul său, dar eşti pe drumul cel bun şi poţi respira uşurat(ă). Aşadar, deşi nu eşti printre prezenţele cele mai efervescente de la petrecere, te simţi bine cu tine însuţi(ăţi) şi priveşti cu entuziasm la ceea ce îţi va aduce 2020. Ai multe perspective bune-n faţă.

HOROSCOP 31 DECEMBRIE PEŞTI
Eşti din cale afară de cald(ă) şi prietenos(oasă) astăzi. Nu se poate spune că o astfel de stare nu îţi este familiară, dar se vede că astrele ţi-au surâs în ultima zi a anului. În plus, faptul că eşti aproape de prieteni şi partener contribuie la starea ta de bine şi creează cadrul necesar pentru a-ţi lua rămas bun de la 2019 în cel mai bun mod. Unde mai pui că perspectivele lui 2020 sunt pozitive, ceea ce ar trebui să îţi ofere motive suplimentare să te bucuri de această zi din an. Petrecerea de revelion se arată oricum reuşită.

Comenteaza