HOROSCOP 31 IANUARIE. O duminică a aşteptărilor înşelate pentru multe zodii

HOROSCOP 31 IANUARIE. O duminică a aşteptărilor înşelate pentru multe zodii

Horoscop 31 ianuarie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta.

Berbec

S-ar putea să fii tentat(ă) astăzi să sacrifici o parte din timpul tău liber pentru a te ocupa de nişte activităţi (extra)profesionale care îţi pot aduce nişte venituri extra. Este important totuşi să nu îţi iei în spate mai mult decât poţi duce. S-ar putea să subestimezi nivelul de oboseală pe care l-ai acumulat în zilele precedente şi să te aglomerezi prea tare. Caută aşadar să fii realist(ă) cu ce poţi realiza în condiţiile date.

Taur

Dacă ţi-ai luat angajamente faţă de prieteni sau în viaţa socială în general, trebuie să vezi astăzi cum le gestionezi în raport cu ceea ce ţi-ai propus să realizezi alături de persoana iubită şi/ sau copii. În caz contrar, s-ar putea să nemulţumeşti una dintre tabere, ceea ce poate duce la repercusiuni în ceea ce priveşte nivelul de încredere de care te bucuri din partea lor. Nu promite lucruri pe care nu le poţi livra.

Gemeni 

În cazul în care apar azi urgenţe la serviciu sau alte situaţii care solicită prezenţa sau implicarea ta la locul de muncă, gândeşte-te cum afectează asta planurile pe care ţi leai făcut deja cu familia. S-ar putea ca cei dragi să fie foarte dezamăgiţi dacă amâni încă o dată ceea ce v-aţi propus să faceţi împreună. Încearcă să vezi dacă nu poţi amâna anumite activităţi de ordin profesional pentru prima parte a săptămânii care urmează.

Rac

Unele discuţii pe care le porţi azi cu prietenii sau anumite persoane din anturajul tău îţi dau idei bune cu privire la planuri de viitor şi proiecte de grup, entuziasmându-te cu privire la perspectivele acestora. Pe de altă parte, pot interveni şi diferenţe de viziuni şi principii care pot face comunicarea cel puţin anevoioasă în anumite momente. Încearcă să te arăţi dispus(ă) să găseşti un compromis, o strategie comună care să vă mulţumească pe toţi.

Leu

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care petrec timp suplimentar la serviciu sau care se ocupă de activităţi extra pentru a-şi mai rotunji veniturile. Sau poate te găseşti în această situaţie pentru că ai nevoie de nişte bani în plus pentru a achita nişte plăţi apărute din senin pe care nu le puteai amâna. Oricum ar sta lucrurile, este clar că ai văzut zile mai bune, doar că lucrurile revin treptat pe făgaşul normal.

Fecioară

Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi şi ai multă încredere în viziunile tale. Există însă riscul ca, în aceste condiţii, să îţi fie greu să porţi o dezbatere cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Încearcă să îi asculţi mai mult pe cei cu care porţi un dialog, mai ales dacă aveţi proiecte sau planuri comune care depind de buna înţelegere şi colaborare între voi. Altfel, vor interveni neînţelegeri.

Balanţă 

Starea ta de spirit ar putea oscila destul de mult în a doua parte a acestei zile. Cel mai probabil este vina oboselii şi a stresului pe care le-ai acumulat în zilele precedente şi de care poate că nu ai scăpat complet în acest sfârşit de săptămână. Din acest motiv, este foarte important să-ţi selectezi atent antuajul, să eviţi mediile care ţi-ar putea exacerba starea. În caz contrar, începi săptămâna cu energia la nivel scăzut.

Scorpion  

Ţi-ai făcut planuri pentru astăzi cu prietenii sau în viaţa socială în general, dar se pare că nu te-ai gândit cum să le împaci cu activităţile de weekend cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În consecinţă, s-ar putea să fie nevoie să amâni unele dintre ele pentru o dată ulterioară. Nu te aştepta ca familia să se arate prea mulţumită de modul în care ai gestionat lucruri. Încearcă să te organizezi mai atent.

Săgetător 

Dacă lucrezi azi, nivelul de productivitate de care dai dovadă s-ar putea să te surprindă şi pe tine. Pe de altă parte, familia ar putea fi dezamăgită de faptul că munceşti peste program, că nu petreci mai mult acasă, în compania lor, măcar cu ocazia sfârşitului de săptămână. Dacă vei încerca să le explici motivul pentru care faci acest lucru, s-ar putea să te înţeleagă mai bine decât te aştepţi. Fii sincer(ă) cu intenţiile tale.

Capricorn  

Eşti într-o stare de spirit relativ bună, dar acest lucru nu garantează faptul că se poate vorbi cu tine azi absolut orice. Eşti destul de sensibil(ă) când vine vorba de anumite subiecte şi poate este mai bine să le eviţi dacă nu eşti în dispoziţia necesară pentru o dezbatere. În fond, s-ar putea să ajute dacă le amâni, în sensul în care pot apărea între timp informaţii pe care nu le ştiai, care întregesc tabloul.

Vărsător  

În cazul în care te confrunţi în această perioadă cu unele lipsuri din punct de vedere financiar, poate nu ar fi rău să îi povesteşti familiei despre situaţia cu care te confrunţi. S-ar putea să găseşti ajutorul de care ai nevoie la ei. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, interacţiunile de azi cu cei dragi sunt armonioase şi se duc în termeni amiabili până se ajunge la discuţiile legate de fondurile câştigate/ deţinute la comun.

Peşti

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care ar trebui să stea departe de subiecte de discuţie sensibile. Pe unele dintre ele nu îţi este greu să le gestionezi, dar altele s-ar putea să-ţi ridice probleme. Dacă crezi că nu ai răbdare să explici anumite lucruri sau îţi este greu să porţi conversaţii cu unele persoane din anturajul tău, dă-ţi timp azi să te odihneşti şi vei vedea că le vei aborda altfel săptămâna viitoare.

Comenteaza