HOROSCOP 31 mai 2022

HOROSCOP 31 mai 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 31 mai 2022.

Berbec

Ai luat o decizie fara sa ceri si parerea partenerului de viata. Erai convins ca va fi de acord, insa acum constati ca nu este deloc asa. Acum va trebui sa gasesti o cale de mijloc care sa va multumeasca pe amandoi.

Taur

Mai bine lucrezi singur decat sa colaborezi cu persoane in care nu ai incredere. Ai putea constata ca ai pierdut timpul si ai ramas si cu treaba neterminata. Merge mai incet asa, dar stii ca va fi bine.

Gemeni

Nu mai vrei sa astepti! Esti gata sa faci o schimbare importanta in viata ta. Consideri ca ceea ce lasi in urma nu te mai reprezinta. Totusi, gandeste-te bine la ce renunti, sa nu regreti mai tarziu...

Rac

Ceea ce urmeaza sa se intample zilele astea te emotioneaza si nu poti sta linistit. Ai planuit totul in detaliu, dar mereu ai senzatia ca ai uitat ceva... Nu te ingrijora, e doar o impresie.

Leu

Ceea ce se intampla cu vremea de afara te bulverseaza si nu te poti concentra la ceea ce ai de facut. Ia o mica pauza si incearca sa te relaxezi. Oricum, pana spre dupa-amiaza iti trece.

Fecioara

Te ingrijoreaza o problema financiara mai veche ramasa nerezolvata. Orice faci, tot la numaratul banilor ajungi. Prima masura ar fi sa vezi ce mai poti taia de pe lista de cumparaturi....

Balanta

Tocmai ti-a venit o idee excelenta, insa ai grija cu cine vorbesti despre asta. Nu toti cei de la birou iti sunt cei mai buni prieteni. Poate asta e sansa ta pentru a face ceea ce visai inca de ani buni.

Scorpion

A aparut o problema destul de serioasa, dar preferi sa o ignori crezand ca o sa treaca de la sine. Nu te poti baza doar pe asta.Incearca sa analizezi situatia si sa cauti o rezolvare, altfel nu va trece.

Sagetator

Nu te impotrivi, lasa-te purtat de evenimente! Profita de tot ceea ce ti se intampla fara sa stai prea mult sa analizezi. Nu te teme, intotdeauna exista o parte buna a lucrurilor. Trebuie doar sa vrei sa o vezi.

Capricorn

Incearca sa te preocupi mai mult de sanatate, asa ca fii mai atent la ce pui in farfurie. Nu ar strica sa faci mai multa miscare. La job, nu mai astepta sa ti se tot spuna ce sa faci, incerca sa iei singur unele decizii.

Varsator

Esti plin de energie si dornic de munca. Te apuci de treaba si nimic nu te poate opri. Colegii sunt un pic suspiciosi, nu inteleg de unde ai atatea rezerve, mai ales pe caldura asta...

Pesti

Orice faci, gandul iti sta doar la vacanta. Stabilesti programul, intocmesti liste de cumparaturi, faci trasee... Totusi, nu neglija nici ce se intampla la job. Mai e ceva pana la concediu, incearca sa ramai concentrat si la munca.

Comenteaza