HOROSCOP 4 decembrie 2020

HOROSCOP 4 decembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 4 decembrie 2020.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Berbec

Dacă preferi să stai acasă decât să ieși, stai acasă! Îţi poţi face treburile din jurul casei, în hainele tale confortabile. Mai spre seară parcă îți vine cheful să ieși...

Taur

Ai parte de ceva timp liber între două ședințe și te pui pe dat telefoaneÎți prinde bine câte o discuție cu oameni care te cunosc şi te înţeleg. 

Gemeni

Te implici în coordonarea unui eveniment care implică destul de multă treabă și nu mai ai timp de tine și de partener. Nu vei regreta sacrificiul după ce vei vedea ce ai reuşit să faci.

Rac

Uneori, oricât te-ai strădui, lucrurile nu merg aşa cum îţi planifici. Ia-o ca pe un lucru pozitiv, viața ar fi destul de plictisitoare dacă am avea întotdeauna ceea ce ne dorim.

Leu

Sunt anumite lucruri care ţi se par în acest moment imposibil de realizat, dar vei vedea că totul este posibil, în cele din urmă. Încearcă să gândeşti pozitiv. 

Fecioară

Astăzi nu ești în toane prea bune și ţi se va părea o tortură să vezi modul arogant în care se poartă unii dintre colegii tăi. Soluţia e să încerci să îi eviţi pe cei care nu îţi sunt pe plac.

Balanţă

S-ar putea să ai o discuţie în contradictoriu cu cineva astăzi, dar priveşte situația ca o oportunitate de învățare şi respectând punctul de vedere al celeilalte persoane vei câștiga respectul celorlalţi.

Scorpion

Partenerul a stat toată săptămâna în casă și acum are de gând ca tot weekend - ul să faceți drumeții. Dacă nu îţi convine, discutaţi problema deschis şi găsiţi o variantă de mijloc.

Săgetător

Ţi se tot spune că ai potenţial, la birou eşti cel mai solicitat dintre toţi, însă întârzie să apară o propunere de avansare sau o mărire de salar. Mai ai răbdare puţin. 

Capricorn

Eşti cam obosit şi fără energie. Poate ai avut, din nou, o săptămână grea. Ai ocazia, în weekend, să te odihneşti. Încearcă să dormi mai mult.

Vărsător

Eşti plin de optimism, faci glume şi râzi mult, ceea ce face deliciul colegilor de muncă. Vezi să nu uiţi să-ţi faci şi treaba.

Peşti

Deşi se termină săptămâna de lucru, tu mai ai câteva treburi de rezolvat. E vorba de nişte solicitări mai vechi ale cuiva din familie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza