HOROSCOP 4 februarie 2019

HOROSCOP 4 februarie 2019

HOROSCOP 4 februarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 4 februarie 2019.

Berbec

Acasa ai parte de mici tensiuni din cauza unei rude care se cam baga in treburile tale. Stati de vorba, uneori totul se poate rezolva printr-o simpla discutie. Noroc ca la job atmosfera este chiar placuta azi.

Taur

Esti putin agitat cu gandul la sedinta care urmeaza. Ai intrat in criza de timp cu un proiect si te gandesti cum sa faci sa-l termini in timp util. Solutia vine cand te astepti mai putin si de la cine nu te-ai fi asteptat...

Gemeni

Prima parte a zilei, destul de banala, insa nu se poate spune acelasi lucru despre seara, cand se anunta foarte multa distractie. Ai grija la cheltuieli, nu-ti arunca toti banii pe nimicuri!

Rac

De dimineata esti pe fuga. Trebuie sa ajungi in mai multe locuri si ar fi foarte bine daca nu ai intarzia prea mult la munca. Pune-ti doua alarme sa te trezeasca, ca sa fii sigur de efect!

Leu

A trecut weekend-ul de parca nici nu a fost! Esti obosit si visezi doar la vacanta. Stii ca mai este ceva timp pana atunci, dar parca nu mai poti sa te concentrezi la munca. Revino-ti, altfel ai putea avea discutii cu sefii…

Fecioara

Dispui de ceva mai mult timp liber si poti sa-ti ajuti partenerul de viata la o treaba inceputa cu ceva timp in urma. Poate fi vorba despre de un proiect la care lucreaza sau despre treburi ce tin de casa.

Balanta

Va fi o zi obositoare si o sa ai nevoie de mai multa cafea. Concentreaza-te sa termini tot ce ai de facut. In jurul pranzului apare o sedinta - surpriza.

Scorpion

Astazi ai sansa sa faci un pas important in cariera. Ti se ofera un proiect cu care poti ajunge departe, si la propriu, si la figurat. Ai grija cum negociezi anumite aspecte.

Sagetator

Un cunoscut iti propune ceva ce te ajuta mult pe viitor si nu iti cere nimic in schimb. Probabil ca tocmai ai castigat inca un prieten adevarat. Ai grija, nu il dezamagi.

Capricorn

O zi plina de telefoane. Discutii lungi si plictisitoare, insa una iti va atrage atentia. Afli ceva foarte important, insa trebuie sa stii cum sa folosesti informatia.

Varsator

Se apropie ziua cuiva apropiat si esti in pana de idei in privinta cadoului. Problema e ca nici financiar nu stai prea bine. Consulta-te cu partenerul, poate te ajuta cu o idee.

Pesti

O sa iti intre niste bani in cont. In sfarsit poti sa rezolvi o problema mai veche care te tinea blocat. Poti incepe sa-ti faci planuri pe mai departe.

Comenteaza