HOROSCOP 4 iunie 2021

HOROSCOP 4 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 4 iunie 2021.

Berbec

Cineva din familie iti da sfaturi legate de relatia ta sentimentala si iti pune si intrebari care ti se par cam deplasate. Nu te enerva, fii diplomat. Ba mai mult, poti chiar sa-i dai senzatia ca esti interesat de ceea ce iti spune.

Taur

Partenerul de viata trece printr-o perioada mai speciala si vrea sa aiba parte de mai multa atentie. Profita de zilele libere din weekend si fa-i pe plac. Poti chiar sa pui la cale o surpriza. Ceva cu adevarat special la care nu s-ar fi asteptat.

Gemeni

Ziua incepe chiar foarte bine, dar nu continua la fel. Desi ai planuit totul in detaliu, la sfarsitul zilei nimic nu iese asa cum vrei tu si te enervezi. Daca vrei sa mai poti remedia ceva, ia-ti o zi libera si ocupa-te de ceea ce ai de facut.

Rac

Ai cateva dificultati financiare si faci tot felul de calcule pentru a gasi solutii care sa te scoata din criza. Cineva din anturaj iti ofera o varianta demna de luat in seama. Era atat de evident. Nu intelegi cum de nu ti-ai dat seama pana acum.

Leu

In sfarsit a sosit clipa. Primesti ceva la care visai de multa vreme si credeai ca nu se va mai intampla vreodata. Nici nu stii cum sa-ti manifesti bucuria. Dar lasi asta pe mai tarziu, acum trebuie sa dai niste telefoane, sa afle si ceilalti ce ti s-a intamplat...

Fecioara

Ai muncit mai mult decat ti s-a cerut pentru ca totul sa fie perfect si gata la timp, inainte de sedinta in care ti s-ar putea decide soarta din punct de vedere profesional. Tot ceea ce mai poti face acum e sa astepti.

Balanta

Nu esti in apele tale si din aceasta cauza o sa te comporti mai ciudat cu cei din jur. Incearca sa iesi din starea asta pana ajungi acasa de la munca, altfel risti sa strici momente importante alaturi de cei dragi.

Scorpion

Esti plin de energie si nu te dai in laturi cand vine vorba de munca. Ba chiar faci si putin voluntariat, ceea ce iti va aduce numai laude, mai ales ca ai si cateva idei care vor fi apreciate si de șefi.

Sagetator

Te bucuri ca vine weekend-ul. Nu ai deloc timp liber in timpul saptamanii si nu numai tu simti asta. Cei apropiati se simt neglijati si nu se feresc deloc sa-ti reproseze faptul ca nu le esti alaturi. Incearca sa faci ceva in directia asta.

Capricorn

Un eveniment neasteptat care intervine dupa-amiaza, nu-ti mai permite sa duci la bun sfarsit tot ceea ce aveai de gand sa faci astazi. Erai hotarat sa rezolvi niste probleme, insa esti nevoit sa amani pentru saptamana viitoare.

Varsator

Un eveniment care urmeaza sa aiba loc zilele acestea iti acapareaza toata atentia. Nu te mai intereseaza nimic, nici atentionarile primite de la sefi. Esti mult prea fericit acum, asa ca nici macar riscul pierderii slujbei nu te intereseaza.

Pesti

Avansezi repede cu proiectul la care lucrezi si esti constient ca sunt sanse mari sa fie un adevarat succes pe plan profesional. Nu mai visa cu ochii deschisi, daca iti place postura in care ai putea fi pus, concentreaza-te sa termini totul la timp.

 

 

Comenteaza