HOROSCOP 4 noiembrie 2021

HOROSCOP 4 noiembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 4 noiembrie 2021.

Berbec

Ai nevoie de odihna. Ai atatea pe cap ca nici macar cand nu ai nimic de facut nu te poti relaxa. Gandul iti sta tot la ceea ce ai de facut. Nu te lasa coplesit. Poate ar trebui sa pleci undeva pentru cateva zile.

Taur

Vei avea mult de alergat astazi. Seara ajungi acasa epuizat. Daca aveai ceva program, va trebui sa amani pentru alta data, mai ales ca maine, la birou te asteapta o multime de acte de rezolvat.

Gemeni

Te asteapta o dimineata minunata in familie. Si asta pentru ca nici nu sperai sa primesti o asemenea veste. Chiar iti doresti sa nu se intample nimic care sa iti strice aseasta zi! 

Rac

Nu te poti abtine sa nu spui ceea ce crezi despre cineva din anturaj. Totusi, nu exagera cu sinceritatea. Cineva s-ar putea sa se transforme, brusc, din prieten, in dusman si nu ai nevoie de asa ceva. Uneori e bine sa stii sa taci.

Leu

Ai foarte multa treaba, asa ca nu-ti irosi timpul pe lucruri mici si neinsemnate. Concentreaza-te, astazi, doar pe ce este cu adevarat important. Seara asteapta-te la o mare surpriza.

Fecioara

Esti foarte bine dispus. E vorba despre ceva ce are legatura cu viata sentimentala. Vrei sa pastrezi totul pentru tine si nu vrei sa afle nimeni. Nu poti, te va trada zambetul de pe fata.

Balanta

Este una din zilele tale norocoase. Iti merge din plin pe toate planurile fara sa faci nici cel mai mic efort. Nu poti decat sa speri sa tina cat mai mult.

Scorpion

De dimineata esti deranjat de un coleg care nu stie sa taca atunci cand trebuie. Pana acum nu ai spus nimic, dar astazi il pui la punct. In rest, totul va decurge in mod normal.

Sagetator

Te vezi nevoit sa amani decizia pe care trebuie sa o iei astazi pentru ca nu ai reusit sa aduni toate datele de care ai nevoie. Ca sa fii mai sigur, cere un ragaz de cateva zile.

Capricorn

Ai putea primi vesti legate de niste bani pe care-i astepti de mult. Daca se confirma, situatia ta financiara s-ar putea imbunatatii destul de bine. Deja iti faci planuri de cumparaturi.

Varsator

Ar fi bine sa te trezesti devreme in dimineata asta si sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Ai mult de alergat, asa ca seara ajungi acasa epuizat. Nu-ti mai doresti decat sa dormi.

Pesti

Daca ai avut vreun dubiu legat de o problema ce tine de viata personala, astazi te lamuresti cum stau lucrurile, de fapt. Acum poti linistit sa faci ceea ce vroiai sa faci de mult.

Comenteaza