HOROSCOP 5 decembrie 2023

HOROSCOP 5 decembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 5 decembrie 2023.

Berbec

Vei avea parte de o zi agitata si aglomerata, pentru ca ai multe de rezolvat. Ai ramas in urma cu ceva si te-ai decis sa nu mai amani. Ziua o vei incheia epuizat dar satisfacut de rezultat.

Taur

Mergi mai devreme la job si sa te pui direct pe treaba. Pana la sedinta de la pranz mai ai de pus la punct niste detalii. Sefii vor remarca efortul tau si vei fi laudat.

Gemeni

Se anunta o zi linistita, ba chiar relaxanta pentru tine. La birou se pare ca totul este in grafic, ba chiar mai bine, iar acasa partenerul de viata iti face o surpriza si te asteapta cu toate gata.

Rac

Ceva ce se intampla astazi te face sa te razgandesti si sa iti anulezi toate planurile pentru urmatoarea saptamana. Esti constient ca trebuie sa analizezi mai in detaliu si proiectele pentru viitor.

Leu

Te cunosc, dar nu te recunosc... Cei din jur sunt nedumeriti, faci lucruri care nu iti stau in fire. De vina e vestea pe care tocmai ai primit-o. Ai grija, totusi, sa nu exagerezi. Nu vrei sa se creada ca ai patit ceva...

Fecioara

Esti usor irascibil si ceilalti te privesc ciudat. Incerci sa rezolvi o problema mai veche pe care o ai cu partenerul de viata si inca nu stii cum sa procedezi. Vrei sa fi lasat in pace o vreme, asa ca nu mai esti acelasi coleg jovial.

Balanta

Astazi nimeni si nimic nu te mai poate supara. Tot ce ti-ai pus in gand sa faci, ti-a iesit! Vei fi cu zambetul pe buze permanent. Mai ales seara cand primesti un raspuns pe care-l asteptai de mult.

Scorpion

O problema in familie mai veche iese la iveala si starneste discutii. Vrei sa stai deoparte de toate astea, asa ca ramai mai mult decat de obicei la munca. Apropiatii iti vor reprosa ca nu se pot baza pe tine.

Sagetator

Esti pus pe treaba astazi. Chiar daca este doar a doua zi de munca, reusesti sa termini mai mult de jumatate din ceea ce aveai programat pentru aceasta saptamana. Acum poti sa te ocupi putin si de tine.

Capricorn

Daca vrei sa faci investitii financiare, azi pare a fi ziua ideala. Orice investitie facuta astazi iti va aduce un castig mai mare pe viitor. Totusi, nu arunca banii pe chilipiruri. Fii precaut cand iti deschizi portofelul...

Varsator

Te surprinde comportamentul unui apropiat. Aveai incredere in acea persoana si ai fi fost in stare sa faci orice sacrificiu pentru a-l ajuta. Acum realizezi care este adevarul si iti schimbi atitudinea.

Pesti

De dimineata esti sarac la vorba si cei din jur ajung sa creada ca ai ceva necazuri. Explica-le ca te preocupa proiectul pe care il ai in lucru. Tocmai ti-a venit o idee geniala care schimba tot.

Comenteaza