HOROSCOP 5 iulie 2018

HOROSCOP 5 iulie 2018

HOROSCOP 5 iulie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 5 iulie 2018.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Berbec

Incearca sa te porti mai discret! Evită să-ţi mai controlezi partenerul de viaţă la tot pasul. Dacă vrei să mai aibă încredere în tine, arată-i că și tu ai. Nu te transforma într-un detectiv.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Taur

Ești obosit și ești gata să renunţi la proiectul la care muncești de ceva vreme. Nu te grăbi, s-ar putea să apară un ajutor neaşteptat din partea cuiva din anturaj.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Gemeni

Ai mici probleme de sanatate care te supara de ceva timp. Nu mai amana vizita la medic. Trebuie sa te linistesti, asa ca pune mana pe telefon si programeaza-te la un consult.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Rac

Esti foarte inspirat astazi. Ai idei originale, interesante, ce pot starni admiratia si aprecierea celorlalti, asa ca nu te sfii sa le faci cunoscute. Poate fi sansa ta de afirmare!

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Leu

Se arata o zi foarte încărcată astazi, fie la birou, fie acasa. Nici nu mai stii pe ce sa pui mana prima data. Nu mai ezita, lasă mandria deoparte si cere ajutorul cuiva.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Fecioara

Nu crezi ca ai timp sa ajungi la un eveniment, dar inca mai speri. Mai bine anunta-i pe cei implicati, mai ales ca se bazeaza mult pe tine. Nu vrei sa strici tocmai acum o astfel de relatie...

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Balanta

Ai tot pus cariera pe primul loc si i-ai cam neglijat pe cei din jur. Acum te-ai decis ca a venit momentul sa te ocupi si de ceilalti. Le va lua o vreme sa se obisnuiasca. Nimeni nu te-a mai vazut asa...

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Scorpion

Esti putin nostalgic. Dupa o discutie cu cineva apropiat iti vin in minte momente petrecute acum cativa ani. Nu mai poti schimba nimic din trecut, dar vezi ce faci în viitor.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Sagetator

Ai foarte mult de munca, insa asta se intampla pentru ca ai lasat totul pe ultimul moment. Cineva iti cere ajutorul intr-o problema sentimentala, insa te eschivezi. Nu vrei sa te amesteci.

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Capricorn

Esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat ai si sunt mari sanse sa ramai falit pana la sfarsitul lunii. Nu te angaja la mai mult decat poti duce pentru ca tot tu vei avea de tras apoi...

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Varsator

Urmeaza o sedinta grea. Vrei sa-ti convingi sefii ca proiectul la care ai muncit in ultima vreme merita dus pana la capat. Ai sanse mari daca stii sa-ti stapanesti emotiile. Ai incredere in tine!

HOROSCOP 5 iulie 2018 - Pești

Stai destul de rau cu timpul fata de cate ai avea de facut. Nu-ti dai seama cum ai putea sa le termini pe toate. Incepe prin a-ti face ordine in planul de actiuni si stabileste-ti prioritatile.

Comenteaza