HOROSCOP 5 iulie 2022

HOROSCOP 5 iulie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 5 iulie 2022.

Berbec

Nu esti în cea mai buna forma a ta. Esti suspicios si nesigur din cauza unui eveniment pe care nu stii inca cum il vei gestiona. Prezenta cuiva din familie alaturi de tine se va dovedi a fi solutia ideala pentru a merge mai departe cu bine.

Taur

S-ar putea sa te sune o ruda si sa te anunte ca intentioneaza sa vina in vizita pentru cateva zile. Asta iti incurca putin programul si vei fi nevoit sa gasesti o solutie. Evita discutiile aprinse cu partenerul de viata. 

Gemeni

Chiar daca nu te caracterizeaza, incearca sa fii ceva mai egoist. Nu te mai oferi sa ajuti persoane care oricum vor uita să-ti multumeasca pentru ajutor, ba chiar vor gasi ceva de comentat. Invata sa te ocupi mai mult de tine, decat de ceilalti.

Rac

Esti plin de ambitie, iar astazi o sa dovedesti asta. Chiar daca stii ca sansele tale sunt minime intr-o anumita situatie, faci tot posibilul sa reusesti, doar ca sa arati de ce esti in stare. Vei starni admiratia multor persoane.

Leu

Nu pare a fi momentul cel mai bun de a porni o actiune care ar putea avea un oarecare risc. Daca cineva iti spune ca nu e bine sa incepi acum, ia in calcul avertismentul. In caz contrar, vei constata mai tarziu ca a avut dreptate, dar nu vei mai putea repara nimic.

Fecioara

Ai de făcut mai multe drumuri astazi, dar nu ai si starea necesara pentru asa ceva. Chiar dacă toate sunt importante, va trebui totusi sa te decizi asupra uneia singure. Hotaraste-te ce nu mai poate fi amanat si porneste la drum!

Balanta

Esti agitat si nervos din cauza unor probleme financiare a caror rezolvare inca nu ai gasit-o. Nici la munca nu te poti concentra. Incerca sa te calmezi, pentru ca altfel risti sa ai probleme la serviciu si nu ai nevoie de asa ceva acum.

Scorpion

Astazi ai o zi grea. Ai mult de umblat pentru a pune ordine in niste documente. Fi pregatit sa stai ore in trafic si tot atat la cozi interminabile. Abia pe seara o sa rezolvi o parte din tot ce ti-ai propus.

Sagetator

Esti hotarat sa incepi o viata noua si, de ce nu, sa-ti incerci norocul in afaceri. Dupa cateva saptamani de framantari, sunt sanse ca astazi sa primesti o informatie care sa te ajute sa te decizi. Se pare ca vei gasi varianta optima pentru a incepe.

Capricorn

Intampini niste probleme pe plan sentimental si esti nevoit sa iei o decizie importanta. Abordeaza totul cu mai mult curaj, mai ales ca e o zi favorabila planurilor de viitor. La job, munca din ultima vreme isi arata rezultatele si esti multumit.

Varsator

Ar fi bine sa nu iti faci un program prea strict, pentru ca vei fi nevoit sa-l schimbi de mai multe ori pe parcursul zilei. O problema ivita in familie te pune toata ziua pe drumuri, dar totul se termina cu bine.

Pesti

Te simti obosit si nu te vezi in stare sa termini o lucrare importanta care trebuie finalizata urgent. Cere o amanare si ajutorul cuiva. Ai muncit mult in ultima vreme si daca continui asa, vei ajunge la epuizare.

Comenteaza