HOROSCOP 6 noiembrie 2020

HOROSCOP 6 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 6 noiembrie 2020.

Berbec

Ai sanse mari sa primesti o propunere de colaborare in urma careia o sa faci rost de o suma de bani de care chiar ai avea nevoie. Totusi, nu spune "da" inainte sa iei in calcul toate riscurile.

Taur

Ai tendinta sa judeci imediat pe cineva dupa aparente si uneori te inseli. Tocmai ti-ai dat seama ca ai catalogat gresit pe cineva care nu merita. Gaseste o vorba buna pentru a-ti cere iertare.

Gemeni

Saptamana viitoare ai putea fi nevoit sa faci o deplasare in interesul muncii. Nu te incanta deloc ideea, dar incearca sa nu te gandesti acum la asta, tocmai incepe weekend-ul.

Rac

Daca nu esti convins ca pasul pe care vrei sa il faci este cel bun, mai bine nu il face. Iti lipseste determinarea si asta se vede de la distanta. Nu este cazul sa te expui fara sa ai motive intemeiate.

Leu

Te preocupa ceva ce tine de viata personala, asa ca jobul nu iti va capta deloc atentia astazi. Familia este mai importanta si o sa faci tot ceea ce iti sta in puteri pentru a se intampla asa cum speri tu.

Fecioară

Ti s-a indeplinit o dorinta mai veche si esti foarte fericit. Nu mai ai rabdare, vrei sa ajungi acasa si sa savurezi in liniste momentul.  

Balanţă

Ce bine ca s-a terminat saptamana! Ai avut treaba pana peste cap in fiecare zi si te simti epuizat. Incearca sa te relaxezi cat mai mult zilele astea si-ti vei reveni. 

Scorpion

Ai aflat de problema unei rude si iti faci multe griji. Vrei sa ajuti si tu cu ceva, doar este vorba de familie, insa partenerului nu-i prea convine solutia gasita de tine. 

Săgetator

O zi extrem de plictisitoare. Nu se intampla nimic care sa iti starneasca interesul. Astfel de momente te obosesc mai mult decat cele in care trebuie sa alergi incontinuu. 

Capricorn

Ai grija cum si pe unde circuli pentru ca e posibil sa primesti o amenda astazi. Si la locul de munca ar fi bine sa deschizi bine ochii pentru ca exista pericole la tot pasul.

Vărsător

Obisnuiesti intotdeauna sa cantaresti toate informatiile inainte de a lua o decizie, insa acum esti pe fuga si spui ceva fara sa gandesti. O sa vezi abia peste cateva saptamani daca a fost un gest necugetat sau nu.

Peşti

Partenerul de viata ti-a cam pus rabdarea la incercare. S-a jucat cu nervii tai si acum se mira ca te-ai suparat. Bine, pana la urma o sa-ti treaca, ca nu esti genul de om care tine supararea.

 

 

Comenteaza