HOROSCOP 6 octombrie 2021

HOROSCOP 6 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 6 octombrie 2021.

Berbec

Risti sa intri in niste conflicte astazi, asa ca ar fi bine sa stai cat mai departe de cei cu care nu te intelegi bine. Daca de obicei, tu esti cel care aplaneaza certurile, acum poti fi unul dintre cei care le provoaca.

Taur

Esti incantat. Tocmai ai finalizat cu succes un proiect la care ai muncit mult. Asta iti ofera incredere si forta pentru a incepe altul. Iti face bine munca, dar nu ar strica sa te si odihnesti putin.

Gemeni

Nu iti prea convine, dar dupa job trebuie sa te ocupi si de niste activitati casnice. Ai tot amanat rezolvarea unor probleme si situatia s-a agravat. Nu mai trage de timp, pune-te pe treaba!

Rac

Vei fi pus in fata unei situatii mai neplacute la locul de munca, insa nu prea ai de ales. Asta se intampla ca urmare a faptului ca nu ai respectat intocmai tot ceea ce ti s-a cerut. Vezi ce mai poti face...

Leu

Incearca sa iti pastrezi calmul indiferent de ceea ce o sa afli astazi. Nu te grabi sa spui tot ceea ce gandesti pentru ca risti sa superi niste persoane dragi. Mai ales ca cineva apropiat se bazeaza pe ajutorul tau.

Fecioara

Relatia cu partenerul de viata merge tot mai bine, insa apar mici probleme la locul de munca. Nu te nelinistii, e vorba doar de o perioada. Urmeaza sa aiba loc niste schimbari.

Balanta

Daca pana acum nu prea credeai in noroc, astazi iti schimbi parerea. Toate iti merg perfect: proiectele tale sunt cele mai apreciate, iar cand vine vorba de aspectul financiar, nici nu-ti vine sa crezi ce auzi...

Scorpion

Ai primit o suma de bani la care nu te asteptai. E vorba despre o prima sau un cadou. Acum poti sa-ti faci linistit planuri pentru vacanta de iarna.

Sagetator

Ai foarte multe de facut si nu stii bine ca nu vei termina la timp fara ajutor, insa vrei sa demonstrezi ca poti si singur. Atunci poti sterge din agenda tot ceea ce ti-ai programat pentru ziua de azi.

Capricorn

Esti agitat din cauza unor probleme ce tin de familie. Micile neintelegeri care au aparut intre tine si partener pot fi efectul stesului si al oboselii acumulate. Aveti amandoi nevoie de putina relaxare.

Varsator

Nu iti merg chiar toate asa cum ai vrea si asta te irita. Te comporti urat cu persoane care nu au nicio vina. Noroc ca iti trece repede si iti ceri scuze inainte sa fie prea tarziu.

Pesti

Partenerul de viata vrea sa-ti faca o mica surpriza, dar ajunge sa fie una de proportii. Nici prin gand nu iti trecea ca ar putea fi in stare de asa ceva. O sa ai nevoie de ceva timp ca sa realizezi ce se intampla.

 

Comenteaza