HOROSCOP 7 decembrie 2022

HOROSCOP 7 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru miercuri, 7 decembrie 2022.

Berbec

Nu accepta toate proiectele care ti se propun, deoarece te aglomerezi foarte mult si nu o sa mai ai timp de nimic altceva. Fa o lista cu tot ceea ce ai in lucru si abia apoi ofera un raspuns.

Taur

Suntem doar la mijlocul saptamanii si deja te gandesti la cum o sa petreci weekendul. Ai planuri mari pentru cele doua zile.

Gemeni

Nu refuza invitatia unui prieten care iti spune sa il insotesti undeva. O sa regreti daca nu te duci, pentru ca amicii tai vor avea parte de momente foarte placute.

Rac

Nici nu banuiesti ce te asteapta in locul in care mergi astazi. Credeai ca o sa fie ceva linistit, insa vor iesi scantei. Poate te razgandesti si stai acasa.

Leu

Nu ai starea necesara pentru a primi vizite, insa nici nu ii poti refuza pe cei care vor sa vina pe la tine. Vorbeste cu partenerul de viata si organizati-va in asa fel incat sa iasa bine.

Fecioară

Te-ai apucat sa pui in actiune proiectul pe care il pregatesti de mult, insa vrei sa fie totul 100% bine si mai faci ceva pentru a te linisti. Maine te asteapta o veste foarte buna.

Balanţă

Te temi ca munca ta va fi in zadar, pentru ca seful nu iti spune ceva concret. Aproape ca iti vine sa lasi totul in asteptare.

Scorpion

Ti se inapoiaza o suma pe care ti-o datora un prieten. Esti nervos, pentru ca trebuia sa se intample de multa vreme, dar te si bucuri ca in sfarsit ai primit banii.

Săgetator

Se intampla ceva ce te ia prin surprindere. Are legatura cu viata sentimentala. Pareai foarte sigur pe tine si pe ceea ce simti, insa destinul ti-a pregatit o mica surpriza.

Capricorn

De obicei nu esti timid, insa astazi abia iti ies vorbele din gura. Incearca sa pari ceva mai sigur, pentru ca te intalnesti cu o persoana in fata careia trebuie sa pari cu totul altfel.

Vărsător

Nu vrei sa pari ceea ce nu esti, insa cateodata nu te comporti cum o faci de obicei, iar din cauza aceasta cel drag isi pune anumite semne de intrebare.

Peşti

Ai multa treaba, asa ca uita de pauze. Nu te implica in discutii care nu au legatura cu jobul. Altfel, o sa te prinda miezul noptii la birou.

Comenteaza