HOROSCOP 7 iulie 2022

HOROSCOP 7 iulie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 7 iulie 2022.

Berbec

Astazi o sa ai parte de succes in tot ceea ce intreprinzi. La locul de munca cineva important te lauda pentru ideile tale ingenioase, iar cineva din familie nu conteneste sa te laude pentru ceva ce ti-a reusit din plin.

Taur

Nu trebuie sa amesteci problemele personale cu cele de la munca pentru a nu risca sa te priveasca oamenii ca pe o persoana neprofesionista. Daca simti ca ar trebui sa te dedici mai mult familiei, fa-o, fara prea multe explicatii.

Gemeni

Nu te poti plange, ai avut momente lungi de pauza din ultima vreme. Acum a venit timpul sa te apuci de treaba, asa ca, fa un efort si incearca sa iesi din zona de confort in care ai intrat de ceva timp.

Rac

Nu prea ai avut timp de socializare in ultima vreme, insa astazi iti iei revansa. O sa petreci momente placute alaturi de mai multi prieteni si sa va amintiti cu drag de anii trecuti.

Leu

Esti foarte ocupat si ai impresia ca, cu cat incerci sa avansezi in ceea ce faci, cu atat te afunzi mai mult. E vorba doar de oboseala. Spre uimirea ta, vei reusi sa termini totul chiar inainte de termen.

Fecioara

De cateva zile esti mai atent la ceea ce se intampla cu cei din jurul tau. Ai dobandit un fel de sensibilitate la suferinta semenilor. Iti vin in minte chiar si scene din filme cu eroi care salveaza vieti. Starea ta trebuie sa aiba o explicatie, ceva te-a marcat si acum "iti vindeci ranile".

Balanta

Pur si simplu te trezesti cu o dorinta puternica de a schimba ceva in viata ta! Fie ca e legat de cariera, fie de viata personala, simti ca acum este momentul sa actionezi. Spre dupa-amiaza consideri ca trebuie sa te mai gandesti, iar seara te razgandesti.

Scorpion

Se anunta niste vesti bune din punct de vedere financiar, lucru care te incanta, mai ales ca nu ai depus foarte mult efort pentru acesti bani. Deja iti faci planuri mari.

Sagetator

Esti contactat de cineva care iti face o propunere interesanta. Stai si analizeaza toate variantele inainte de a raspunde ceva. S-ar putea ca lucrurile sa mai aiba o fateta care nu ti-a fost prezentata.

Capricorn

Esti nelinistit. Te obsedeaza niste cuvinte pe care ti le-a aruncat o persoana cu care ai avut o discutie mai aprinsa. Nu poti trece chiar asa usor peste moment, mai ales ca e vorba de cineva in care aveai toata increderea. 

Varsator

Nu sta sa analizezi ce spun astrele, daca acum ti s-a ivit o sansa uriasa! Asculta-ti instinctul si decide-te cat mai repede ce faci. Partenerul de viata iti va fi alaturi si te va ajuta.

Pesti

La locul de munca apare o situatie mai stresanta care te solicita mult mai mult. Daca vrei sa nu pierzi postul va trebui sa te obisnuiesti chiar cu gandul orelor suplimentare.

 

 

 

Comenteaza