HOROSCOP 7 mai 2021

HOROSCOP 7 mai 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 7 mai 2021.

Berbec

Comunici foarte bine cu cei din jur si te simti confortabil chiar si in preajma unor oameni pe care abia i-ai cunoscut. Esti optimist, lucru cu care nu te puteai lauda pana acum.

Taur

Ai aflat o veste care te face sa iti schimbi atitudinea fata de colegi, fara sa-ti dai seama ca asta nu aduce nimic bun. Ceilalti te vor ocoli si risti sa ratezi momente importante, pe care le asteptai de mult.

Gemeni

Esti prins cu munca de dimineata si uiti de o promisiune facuta cuiva. Va trebui sa gasesti o scuza cat mai repede si sa mai faci inca o promisiune: ... ca data viitoare nu se mai intampla!

Rac

Esti foarte relaxat astazi si nici nu pari grabit sa ajungi undeva. Asta pana cand, un telefon primit de la cineva, iti schimba starea. Chiar daca nu vrei, revii cu picioarele pe pamant si te apuci incet de treaba.

Leu

Te-ai obisnuit sa astepti ca lucrurile sa se intample si abia apoi sa actionezi. Daca vrei sa ajungi cat mai aproape de punctul dorit, trebuie sa provoci tu ca lucrurile sa se intample. Sau inca nu stii exact ce vrei...

Fecioara

Ai chef sa faci ceva inedit si te gandesti sa pleci la munte, insa nu doar ca sa stai in camera de hotel, ci pentru a explora imprejurimile. Vrei si un pic de adrenalina!

Balanta

Nu te poti concentra la nimic astazi. Seara urmeaza sa te intalnesti cu un prieten drag si esti atat de incantat incat nu vrei sa faci nimic la birou.

Scorpion

O zi destul de obisnuita, in afara faptului ca la pranz o sa te enervezi putin. Se reaprinde un conflict mai vechi care nu a fost incheiat la timp. Ai grija la ce spui, nu mai pune gaz pe foc!

Sagetator

Primesti o sarcina de la partener, dar pentru a o rezolva, trebuie sa pleci din oras. Nu uita de treburile lasate neterminate la job, pentru ca o sa fii nevoit sa stai in alta zi pana seara tarziu. Gaseste o solutie!

Capricorn

Orice ai face, nu ai sanse sa scapi de ceea ce urmeaza sa se intample in urmatoarele ore. Nu e nimic rau, doar ca vei avea multa treaba. Mai bine te apuci mai repede ca sa scapi pana seara.

Varsator

Lucrezi la un nou proiect sau o afacere in care ai investit mult timp si bani. Esti plin de entuziasm si-i neglijezi pe cei din jurul tau. Vei avea de recuperat multe, cand vei reveni acasa!

Pesti

Cineva din anturajul tau are tot timpul ceva de comentat, indiferent ce faci. Consideri ca nu meriti asta si te enervezi. Ai grija cum reactionezi, fii diplomat, altfel risti sa provoci scantei.

 

 

loading...
Comenteaza