HOROSCOP 7 noiembrie 2023

HOROSCOP 7 noiembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 7 noiembrie 2023.

Berbec

Treci printr-o perioada mai aglomerata si asta te determina sa te gandesti mai bine la prioritati si sa lasi deoparte ceea ce mai poate astepta. In viata sentimentala nu se intampla nimic neobisnuit. O fi bine?

Taur

Esti putin nostalgic astazi. In urma unei discutii avute cu cineva apropiat iti vin in minte momente petrecute acum cativa ani. Acum parca vezi totul altfel. Nu mai poti schimba nimic din trecut, dar vezi ce faci în viitor.

Gemeni

Nu te lasa influentat de cei care tin cu orice pret sa fie in pas cu moda. Chiar daca iti place ce vezi, nu risipi banii pe care i-ai strans. Iti vor prinde bine cand o sa afli ca ai de facut o calatorie undeva departe.

Rac

Simti ca lucrurile sunt in favoarea ta, in aceste zile. Te simti apreciat la locul de munca, totul se rezolva parca de la sine si in viata privata, iar prietenii te inconjoara mai mult ca oricand. Profita de astfel de momente!

Leu

Ai foarte mult de munca, insa asta se intampla pentru ca ai lasat totul pe ultimul moment. Un amic iti va cere ajutorul intr-o problema sentimentala, insa te eschivezi. Nu vrei sa intervi.

Fecioara

Te sufoci intre patru pereti si simti nevoia sa iesi cat mai mult in aer liber. Noroc ca ai niste prieteni iubitori de natura. Ai grija, daca te tii dupa ei, trebuie sa sti la ce te inhami. Nu va fi vorba doar de o plimbare prin parc. Incearca sa nu te epuizezi...

Balanta

Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine, mai ales comunicarea. Va intelegeti din priviri. Asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa stati de vorba. Dimpotriva, aveti din ce in ce mai multe sa va spuneti.

Scorpion

E o zi destul de agitata pentru tine. Stai destul de rau cu timpul fata de cate ai avea de facut. Nici nu mai sti cum sa te imparti pentru a le termina pe toate. Incepe prin a-ti face ordine in planul de actiuni si stabileste-ti prioritatile.

Sagetator

Intri de dimineata intr-o sedinta si iesi spre pranz. La finalul zilei esti epuizat, dar multumit. Nu te asteptai chiar la asa ceva. Seara iesi cu prietenii sa sarbatoresti.

Capricorn

Astepti un raspuns de care poate depinde ce vei face in urmatoarea perioada. E important pentru tine mai ales ca ti-ai facut deja niste planuri. Nu ai vrea sa fii nevoit sa o iei de la inceput...

Varsator

Se anunta o zi calma. Ai avut parte de niste saptamani mai grele in ultima perioada, insa primesti semnale ca lucrurile se mai linistesc. Poate vei reusi sa te odihnesti mai mult.

Pesti

Trebuie sa dai un raspuns unor persoane care ti-au facut o propunere de colaborare. Nu te grabi, gandeste-te bine. Ceea ce decizi te va afecta si in viata personala.

Comenteaza