HOROSCOP 7 octombrie 2021

HOROSCOP 7 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 7 octombrie 2021.

Berbec

E drept ca la job atmosfera este destul de stresanta, insa compensezi din plin in viata personala. Relatia cu persoana iubita evolueaza foarte bine. Ti se pregateste si o surpriza.

Taur

Te asteapta o zi extrem de aglomerata. Nu ai parte de niciun moment liber nici la birou, nici dupa program. Seara esti ocupat pana tarziu, deci nu iti programa nimic.

Gemeni

Nu-ti umple complet agenda pe ziua de azi, pentru ca se va intampla un eveniment ce te va lua prin surprindere. Nu-ti fie teama, e ceva placut la care chiar nu te-ai fi asteptat.

Rac

Esti nevoit sa anulezi tot ce aveai in plan pentru astazi, pentru ca trebuie sa te ocupi de o ruda care vine in vizita. Cel mai mult te deranjeaza ca este o persoana pretentioasa si vei fi nevoit sa te asiguri ca totul este perfect.

Leu

Esti pus in incurcatura. Ai uitat sa faci ceva important astazi si va trebui sa gasesti o scuza cat mai buna. Te vei linisti cand vei afla ca nu mai e urgent, asa ca mai ai timp la dispozitie.

Fecioara

Asteapta-te la ceva iesit din comun astazi. Niste colegi mai glumeti pun la cale o surpriza pentru tine. Nu poti sa stii niciodata ce le poate trece prin cap...

Balanta

Incearca sa faci mai multa miscare pentru ca in ultima vreme ai ignorat acest aspect, iar organismul tau simte asa. Ca sa nu ajungi sa ai probleme de sanatate, fa-ti un program si tine-te de el.

Scorpion

Nu poti spune ca esti in cea mai buna forma astazi. Incearca sa eviti activitatile ce te pot solicita mult din punct de vedere fizic si odihneste-te cat poti. Treburile pot sa astepte pana maine.

Sagetator

Treci printr-o situatie mai dificila. Problemele de care trebuie sa te ocupi iti acapareaza tot timpul si nu prea mai dai pe la birou. Nu exagera, risti sa iti pierzi slujba.

Capricorn

Esti agitat si intri in panica de la prima ora. Ai impresia ca nu o sa termini la timp nimic din ceea ce ai de facut. Pastreaza-ti cumpatul pentru ca altfel chiar nu o sa reusesti sa finalizezi tot.

Varsator

Oboseala si tensiunea din ultima perioada te-au dat peste cap. Ai avut o iesire nervoasa fata de un coleg apropiat si acum regreti cumplit. Linisteste-te, vezi de ce s-a intamplat si repara ce mai poti.

Pesti

Esti presat de sefi sa termini un proiect. Ai avea nevoie de ajutor, insa colegul cu care te intelegi bine lipseste. Vezi daca poti obtine o amanare, daca nu, descurca-te, cumva, singur.

 

Comenteaza