HOROSCOP 8 decembrie 2021

HOROSCOP 8 decembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 8 decembrie 2021.

Berbec

Poate că ar trebui să îți pui puțină ordine în gânduri. Încearcă să-ți stabilești clar prioritățile și să nu te mai lași distras de lucruri mărunte.

Taur

Astăzi ești preocupat de aspectul tău fizic. Te cercetezi cam mult în oglindă, parcă cauți ceva de criticat. Poate ar trebui să faci mai mult sport, te-ai simți mai "fresh".

Gemeni

Ești îngândurat. Ți se pare că lucrurile merg greu la birou. Nici colegii, parcă, nu mai sunt ca înainte. Stai liniștit, o să-ți treacă, ești doar puțin obosit.

Rac

Aștepți să îți între niște bani, ai niște planuri de cumpărături și nu mai ai răbdare. Poate ar trebui să te gândești dacă ai nevoie cu adevărat de toate lucrurile de pe listă.

Leu

Ești plin de energie, simți că poți mută munții din loc. Poate că e momentul să te apuci de treabă, oricum aveai ceva proiecte în așteptare.

Fecioara

Dacă îți suni acum partenerul, s-ar putea să îți spună că nu se simte prea bine. Nu te speria, nu e nimic grav, vrea doar puțină atenție din partea ta.

Balanta 

Ești cuprins de o stare de romantism. Partenerul tău va fi încântat când va vedea ce surprize i-ai pregătit pentru seara asta.

Scorpion

Va trebui să dovedeşti de ce eşti în stare, în faţa şefilor, mai ales că recent s-a discutat de nişte disponibilizări. Încercă să nu reacționezi la bârfele colegilor, sunt răutăţi lansate la disperare.

Sagetator

Nu este exclus să apără o serie de întâlniri care îţi vor clarifica nişte aspecte importante legat de proiectul pe care îl ai în derulare. Te vor ajuta să reevaluezi situaţia.

Capricorn

Ar trebui să încetineşti puţin ritmul de lucru şi să te mai şi relaxezi. Poate ieşi astăzi cu nişte prieteni să luaţi masa în oraş. Ar fi o ocazie să vă povestiţi ultimele noutăţi.

Varsator

Eşti interesat de nişte investiţii financiare despre care ai aflat că ar fi profitabile. Nu lua decizii pripite, analizează bine lucrurile înainte să pui toţi banii în joc.

Pesti

Te gândeşti să faci nişte schimbări în domeniul profesional, simţi că poţi mai mult şi actualul loc de muncă nu îţi oferă şansa să te dezvolţi. Trebuie să iei o decizie.

loading...
Comenteaza