HOROSCOP 8 decembrie 2022

HOROSCOP 8 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru joi, 8 decembrie 2022.

Berbec

Ai o problema de ordin psihic. Poti fi in pragul ipohondriei, adica teama de a suferi o boala grava. Nu ai absolut nimic, asa ca incearca sa te linistesti, esti bine.

Taur

Esti cam stresat, astepti cu nerabdare sa ti se spuna daca proiectul pe care l-ai propus are sanse de reusita. Nu iti face probleme pentru ca totul va iesi asa cum iti doresti.

Gemeni

Esti foarte critic astazi. Nimic nu ti se pare a fi in ordine si faci tot ce poti pentru a te impune. Totusi, incearca sa iti pastrezi cumpatul pentru a nu iti distruge relatiile cu partenerii de afaceri.

Rac

O zi buna sa spui tot ceea ce gandesti despre ceea ce se intampla la birou. Sedinta de astazi pica foarte bine pentru tine si colegii tai.

Leu

Ii uimesti pe cei din jur cu felul in care gandesti. Esti mult mai deschis la noutati, ceea ce nu se intampla de obicei. Este cu adevarat ceva de laudat.

Fecioară

Multa liniste in viata ta. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca ai scapat de toate sarcinile si ca te poti concentra si la viata sentimentala.

Balanţă

Ai ajuns la concluzia ca, daca adopti o atitudine pozitiva si nu mai vezi doar partea goala a paharului, iti va fi mai bine. Faci tot ce poti pentru a te simti mai fericit.

Scorpion

Esti devotat muncii. Nu lasi nimic sa iti distraga atentia. Nici macar telefonul personal nu vrei sa il pastrezi in preajma ta. Ai grija sa nu uiti cu totul de familie.

Săgetator

Ai nevoie de atentie. Aproape ca cersesti afectiune de la partenerul de viata. O sa observe imediat asta si se va conforma. Asteapta-te la o surpriza.

Capricorn

Trebuie sa fii putin mai organizat. Din cauza ca esti imprastiat intampini cateva probleme astazi. Altadata noteaza-ti ceea ce faci pentru a te asigura ca nu o sa fii pus intr-o situatie critica.

Vărsător

Nu suporti criticile zilele acestea. Nici macar cele care vin din partea unor persoane avizate. Invata sa asculti atunci cand trebuie pentru ca iti va fi de ajutor.

Peşti

O zi buna pentru tot ceea ce inseamna afaceri. Contractele aproape ca se semneaza de la sine. Incerci sa gasesti partea care te-a ajutat cel mai mult zilele acestea, astfel incat sa o explorezi.

Comenteaza