HOROSCOP 8 ianuarie 2021

HOROSCOP 8 ianuarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 8 ianuarie 2021.

Berbec

Ai mare grija la cheltuieli. Daca depasesti limita ramai fara bani in portofel pana iei salariul. Fii mai cumpatat, altfel ajungi sa faci un imprumut.

Taur

Te bagi intr-o discutie destul de delicata fara sa stii cum se va sfarsi. Daca esti destul de diplomat, totul va fi in avantajul tau in cele din urmă.

Gemeni

A venit vremea sa faci un control medical de rutina. Nu pentru ca ai fi bolnav, ci pentru a avea mai multa liniste la gandul ca nu ai nicio problema.

Rac

Afacerile merg din ce in ce mai bine si se anunta momente interesante si in compania partenerului. Nu uita de copii sau de o ruda mai in varsta. Si ei au nevoie de atentia ta.

Leu

Ai sentimente puternice si sincere pentru cineva si te astepti ca aceasta persoana sa stie asta. Totusi, din cand in cand ar fi bine sa-i arati aceste lucruri.

Fecioara

Faci tot ce depinde de tine pentru a te asigura ca ceea ce ai "construit" tu merge ca pe roate. Nu-ti fa griji, la cat esti de minutios, precis totul este perfect gandit, indiferent de domeniu.

Balanta

Un coleg sau un partener de afaceri te refuza cand il rogi sa faca ceva si simti cum iti creste tensiunea. Pentru sanatatea ta, incearca sa te linistesti. Se poate rezolva totul cu o discutie.

Scorpion

Nu-ti mai vezi capul de munca si asta se intampla pentru ca nu ti-ai pus la punct o lista a prioritatilor. Poate nu e prea tarziu, fa-ti o planificare si apuca-te sa o pui in practica.

Sagetator

Cineva apropiat te pune la incercare. Traseaza niste limite pe care nu ai voie sa le depasesti. Vezi, e o joaca? Daca nu, fii cat mai ferm. Nimeni nu iti poate impune ceva vreodata. 

Capricorn

Petreci intreaga zi pregatindu-te pentru un examen sau un interviu la care urmeaza sa participi. Ai mari emotii si vrei ca totul sa fie perfect. Mai ales ca ai investit atata timp si efort.

Varsator

Esti foarte concentrat pe ceea ce trebuie sa faci la job si speri ca munca ta sa fie apreciata si de ceilalti. Asta, mai ales ca umbla vorba prin targ ca seful cauta pe cineva pentru o functie importanta.

Pesti

Esti foarte ocupat cu treburile la munca si uiti ca ai intalnire cu partenerul de viata in oras. Cand iti amintesti intri in panica. Linisteste-te, anunta ca intarzii cateva minute, nu e prima data si stii ca te iarta - s-a mai intamplat...

 

Comenteaza