HOROSCOP 8 iunie 2022

HOROSCOP 8 iunie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 8 iunie 2022.

Berbec

Aveai planuri serioase pentru azi, insa o ruda te anunta ca vine in vizita si esti nevoit sa amani totul. Cel mai mult te deranjeaza ca este o persoana pretentioasa si vei fi nevoit sa te ocupi ca totul sa fie in regula.

Taur

Te simti obosit şi parca abia astepti sa ajungi acasa de la job, dar pe de alta parte nu-ti vine sa refuzi propunerea unor prieteni care insista sa-i insotesti seara in oras. Macar incearca sa te odihnesti putin inainte de a iesi.

Gemeni

Te intalnesti cu o persoana care te pune la curent cu toate noutatile din familie. E drept ca nu prea ai timp sa te interesezi ce fac toti, dar nici nu te interesau chiar toate detaliile. Ai grija ce-i spui despre tine, sunt sanse mari sa afle toti.

Rac

E mijlocul saptamanii si esti plin de energie si dornic de munca. Colegii de la job sunt un pic suspiciosi, nu inteleg de unde ai atatea rezerve, mai ales pe caldura asta...

Leu

Lasa-ti cateva ore libere in program, pentru ca se va intampla un eveniment ce te va lua prin surprindere. Va fi ceva placut la care chiar nu te-ai fi asteptat.

Fecioara

Te framanta o problema si e normal sa simti nevoia sa discuti cu cineva despre asta, dar, totusi, nu discuta cu oameni in care nu ai incredere. Ai tendinta de a fi extrem de sincer uneori...

Balanta

Esti foarte distrat, astazi, si nu iti sta mintea la munca deloc. Faci ce faci si gandul iti zboara la partenerul de viata. Sunteti mai apropiati ca oricand si cu greu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut.

Scorpion

Cineva din anturajul tau este pus pe cearta astazi. Faptul ca tu pari sa nu iei in seama ceea ce spune, va enerva persoana în cauza si mai mult. Dupa ce-i va trece va fi o liniste apasatoare. Poate o gluma potrivita ar detensiona atmosfera...

Sagetator

Ai o zi grea si trebuie sa iti pastrezi atitudinea pozitiva indiferent de ceea ce se intampla. Daca iti pierzi optimismul, va fi greu si pentru cei din jur.

Capricorn

Ziua se anunta una banala la locul de munca. Aici nu se va intampla nimic senzational, dar acasa lucrurile vor fi total diferite, pentru ca partenerul de viata ti-a cumparat ceva ce iti doresti de multa vreme.

Varsator

Incerci sa convingi pe cineva ca tu ai dreptate si nu el si din aceasta cauza o sa va contraziceti ore in sir. Intr-un final vei ceda, pentru ca nu vrei sa pierzi timp pretios cu o chestiune puerila.

Pesti

Saptamana e abia la mijloc, dar tu te gandesti la ceea ce o sa se intample in weekend. Pana atunci mai ai niste treburi pe care nu le poti amana, asa ca pune-te pe treaba.

 

 

Comenteaza