HOROSCOP 8 noiembrie 2019

HOROSCOP 8 noiembrie 2019

HOROSCOP 8 noiembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 8 noiembrie 2019.

Berbec

Ai omis ceva la un proiect sau un formular pe care l-ai avut de completat si acum astepti sa vezi daca eroarea va trece sau nu neobservata. Din fericire, nu era ceva important, insa fii atent pe viitor.

Taur

S-au terminat cele cateva zile libere si constati ca s-a adunat multa treaba la job. Incearca, insa, sa nu-i neglijezi de tot pe cei de acasa. Dupa-amiaza primesti o informatie folositoare legat de o chestiune financiara.

Gemeni

Ceea ce se intampla cu vremea de afara te bulverseaza si nu te poti concentra la ceea ce ai de facut. Vei fi mai afectat in prima parte a zilei, dar iti va trece pana spre dupa-amiaza. Seara te prinde in mare forma, asa ca ai putea sa pregatesti o cina mai speciala.

Rac

Ai parte de o zi mai "altfel" la birou. Nu-i credeai in stare de asa ceva pe colegii tai, mai ales pe unii dintre ei... Va veti distra de minune pana apare seful. Nu are nimic impotriva daca pana la sfarsitul zilei toata treaba e gata!

Leu

Esti destul de obosit si te gandesti deja la sfarsitul saptamanii. La starea ta contribuie si mormanul de acte care asteapta sa fie rezolvate cat mai curand... Nu ai incotro, trebuie sa te pui pe treaba si sa termini ceea ce ai de facut.

Fecioara

Te ingrijoreaza o problema de ordin financiar ramasa nerezolvata. Orice faci, tot la numaratul banilor ajungi si incerci sa gasesti o metoda de a-ti suplimenta veniturile. Prima masura ar fi reducerea cheltuielilor. 

Balanta

Nu te-ai odihnit prea bine zilele trecute, asa ca dimineata abia te poti ridica din pat. Incearca sa termi cat mai repede ce ai de lucru si fugi acasa sa te relaxezi. Ar fi bine sa refuzi, de data asta, invitatia prietenilor de a iesi seara in oras.

Scorpion

Ti se pare ca au aparut niste probleme in relatia cu un prieten. Incerci sa intelegi de ce si-a schimbat brusc comportamentul o persoana apropiata, insa nu reusesti. Solutia cea mai simpla ar fi comunicarea. O discutie serioasa ar putea lamuri situatia.

Sagetator

La cafeaua de dimineata iti vine o idee excelenta. Ai grija cu cine vorbesti despre asta. Nu toti cei de la birou iti sunt cei mai buni prieteni. Ar putea fi sansa ta pentru a face ceea ce visai inca de cateva luni.

Capricorn

Incearca sa te preocupi mai mult de sanatate, asa ca fii mai atent la ce si cat pui in farfurie. Nu ar strica sa faci mai multa miscare. La munca, nu mai astepta ajutor din partea unui coleg care te tot amana, descurca-te singur!

Varsator

Nu esti multumit de cum decurg anumite lucruri la job. In loc sa iti plangi de mila, mai bine incearca sa iti dai seama ce este de facut. Cu cat amani o decizie, cu atat o vei lua mai greu. Stii de ce esti in stare, asa ca indrazneste si actioneaza.

Pesti

Treci printr-o perioada benefica socializarii si te atasezi repede de cei pe care-i intalnesti. Ai parte de noi experiente si apar si niste angajamente pe termen lung. Incearca sa te tii de promisiunile pe care le faci.

 

Comenteaza