HOROSCOP 9 decembrie 2020

HOROSCOP 9 decembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 9 decembrie 2020.

Berbec

Nu mai stii cum sa te imparti. Esti foarte prins cu munca si ti se reproseaza ca nu acorzi destula atentie familiei. Incearca sa negociezi cu cei dragi - muncesti in timpul saptamanii, iar in weekend nu mai raspunzi nici la telefon…

Taur

Ai mari emotii pentru ceva ce urmeaza sa se intample dupa-amiaza sau spre seara. In functie de rezultat, vei stii ce ai de facut. Orice ar fi, ai cel putin o solutie. In cazul acesta, ce sens mai au emotiile?

Gemeni

Esti plin de energie si muncesti cu placere. Nu te superi nici cand colegul te lasa singur sa termini toata treaba. Totusi, nu uita ca mai ai de facut un drum destul de lung spre seara, asa ca nu zabovi prea mult la job.

Rac

Esti cuprins de nostalgie cand constati schimbarile care au intervenit in jurul tau in ultima vreme. Nu fugii de realitate refugiindu-te in amintiri, incearca sa accepti ca lumea merge inainte si du-te si tu cu ea.

Leu

Lasa-te purtat de evenimente si profita de tot ceea ce ti se intampla. Oriunde ai ajunge si orice ti s-ar intampla, exista intotdeauna o parte buna a lucrurilor. Trebuie doar sa vrei sa o gasesti.

Fecioara

Niste facturi care asteapta sa fie platite te obliga sa iti tii banii in portofel. Chiar daca esti tentat de ceea ce vezi in jur, incearca sa te abtii. Nu este momentul sa faci un imprumut. Ai alte planuri.

Balanta

Ai de umblat astazi. Cineva apropiat isi pune mari sperante in ceva ce depinde doar de tine, asa ca fii atent ca totul sa decurga bine. Nu ai vrea sa dezamagesti...

Scorpion

Esti naucit! Tot programul minutios pregatit pentru toata saptamana se da peste cap dintr-o data. Un eveniment neprevazut te obliga sa-ti refaci planul. In final iti dai seama ca este in avantajul tau.

Sagetator

Nu-ti vine sa crezi ce se intampla. O persoana din domeniul profesional pe care o admiri te invita sa discutati o varianta de colaborare. Esti atat de entuziasmat incat uiti sa faci ceva important. Lasa, si maine e o zi!

Capricorn

Primesti o veste de la cineva plecat departe. Nu credeai ca va veti revedea atat de curand. Urmeaza sa va intalniti in cateva zile. Abia astepti sa vina weekend-ul!

Varsator

Desi ai tot amanat, e momentul sa iei o decizie! Nu trebuie sa ai emotii. Se va dovedi una dintre cele mai bune pe care le-ai luat in viata ta. Ai grija sa si respecti ceea ce ai hotarat.

Pesti

Esti obosit si nu te poti concentra deloc asupra jobului. Ai avut ceva personal de rezolvat si drumurile facute te-au epuizat. Decat sa risti sa gresesti ceva, mai bine ia-ti cateva ore libere pana iti revii.

Comenteaza