HOROSCOP 9 iunie 2023

HOROSCOP 9 iunie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 9 iunie 2023.

Berbec

Esti putin agitat pentru ca ai primit o sarcina destul de grea la locul de munca si iti iei in serios treaba. Relaxeaza-te putin si gandeste-te de unde trebuie sa incepi si unde trebuie sa ajungi si singur o sa gasesti rezolvarea.

Taur

Nu ai mai iesit de mult timp impreuna cu colegii de la munca si nu ar strica sa o faci azi. Pune-te pe treaba ca sa termini totul la timp. Ai ocazia sa comunici foarte mult cu cei de la job si o sa ajungi sa afli lucruri interesante despre fiecare.

Gemeni

Dimineata te trezesti cam obosit si nu prea esti in forma, dar iti revi mai tarziu cand primesti o veste extrem de favorabila pentru tine. Spre seara, inca o surpriza, de data asta din partea cuiva din familie.

Rac

Profita de ziua de azi! E perfecta pentru a petrece mai mult timp cu prietenii, si asta mai ales pentru ca vei pune la punct niste detalii legate de o idee mai veche care are sanse sa se concretizeze.

Leu

Ai putine emotii! Urmeaza sa primesti niste vesti la locul de munca si nu stii ce te asteapta. Nu-ti fa griji, nu este cazul. Dimpotriva, ceea ce ti se va transmite este exact ceea ce iti doreai de mult.

Fecioara

Esti constient ca ai cam lasat deoparte obligatiile familiale, in favoarea celor profesionale, dar astazi incepi sa recuperezi timpul pierdut. Vei ajunge mai repede acasa si-ti vei dedica timpul celor dragi. Nu uita sa-ti inchizi telefonul de serviciu, altfel nu prea va merge treaba...

Balanta

Esti linistit si multumit. Ai reusit sa achizitionezi un lucru la care visai de mult timp.Merita sa sarbatoresti asta si cu cei apropiati. Profita de week-end si planifica o iesire undeva la munte sau macar la un restaurant.

Scorpion

Nu te repezi cand e vorba de luarea unor decizii importante. Stai si gandeste-te bine si alege solutia cea mai potrivita pentru tine. Nu ignora pe cineva din familie care vrea sa discute cu tine ceva legat de viitorul tau.

Sagetator

In acest sfarsit de saptamana vei avea parte de o atmosfera calma in familie, mai ales dupa zilele dificile de la job. Partenerul are grija sa iti ridice moralul cand va vedea ca ai nevoie de asa ceva.

Capricorn

Nu esti pe deplin multumit de modul in care avanseaza lucrarile la proiectul la care ai muncit in ultimele saptamani, asa ca trebuie sa intervii cu niste modificari cat mai rapid. Asta te va tine ocupat toata ziua, pana seara tarziu.

Varsator

Ti-ai facut niste calcule si realizezi ca trebui sa fii mai strans la punga ca sa rezisti pana la sfarsitul lunii. Mai e ceva pana atunci, dar asta este singura varianta pe care o ai la indemana acum.

Pesti

Ai muncit cam mult saptamanile astea si lipsa somnului incepe sa isi spuna cuvantul. Incearca sa scapi de sarcinile neimportante si sa te odihnesti mai mult. Esti puternic, asa ca o sa iti revii repede.

Comenteaza