HOROSCOP 9 octombrie 2019

HOROSCOP 9 octombrie 2019

HOROSCOP 9 octombrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 9 octombrie 2019.

Berbec

Astazi esti cam sensibil si fara chef. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra propriei persoane decat sa pui la suflet ce spun ceilalti. Nu ignora nici aspectul sanatatii, n-ar fi rau sa-ti ajustez dieta la sezon, sa faci mai multa miscare in aer liber. 

Taur

S-ar putea sa apara niste evenimente sociale la care sa fii nevoit sa participi. Totusi, selecteaza-le doar pe cele care importante, caci altfel nu vei mai avea timp sa-ti termini treburile zilnice. Rezerva-ti timp si pentru momente de odihna. 

Gemeni

Evita contactul cu persoane frivole si fii cat mai discret, mai ales spre seara cand se anunta intalniri cu prietenii. Ar fi bine si daca ai reusi sa te abtii sa iti divulgi intentiile sau planurile de viitor.

Rac

Treci printr-o perioada mai speciala. Esti interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale. Iti vei petrece mare parte din zi studiind, asa ca, prietenii care spera sa te scoata in oras, trebuie sa mai astepte!

Leu

Esti presat de cateva urgente financiare, de achitat facturi, ori de platit niste rate. Iti petreci ziua numarand si impartind banii. La final vei avea o surpriza placuta, iti raman niste bani disponibili, mult mai multi decat te-ai fi asteptat. 

Fecioara

Ar fi cazul sa-i acorzi atentie si partenerului de viata, altfel risti sa te trezesti cu reprosuri sau dialoguri contradictorii neplacute. Fii inventiv, improvizeaza pe moment, ideea e ca la sfarsitul zilei sa-i vezi celui drag un zambet de multumire pe fata.

Balanta

Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau! Poate o plimbare mai lunga in natura sau o iesire cu prietenii in oras, te vor face sa vezi lucrurile altfel maine!

Scorpion

Ai mici discutii cu persoana iubita legat de niste investitii. Fiecare vine cu propria-i viziune, cand vine vorba de cumparaturile mai urgente. Ca sa nu va certati, luati-le, cumva, pe rand... Daca stii sa presari putin umor in asemenea discutii, sunt sanse mari sa treci repede peste orice neintelegere.

Sagetator

O zi potrivita treburilor gospodaresti, dar si relatiilor cu familia. Insa, in orice demers, tine cont si de sfaturile celor dragi! Seara vei primi o veste neplacuta, cineva din familie are probleme de sanatate. Va trebui sa-i fii alaturi! 

Capricorn

S-ar putea sa fi nevoit sa mergi in vizita la rude sau prieteni pentru de a-i ajuta intr-o problema. Daca iti programezi vizita dupa-amiaza, ai grija la aglomeratia de pe drum. Nu te grabi, mai bine pleaca din timp.

Varsator

Ai grija la bani. Evita speculatiile, imprumuturile sau cheltuielile nefondate. Nu fa promisiuni de neacoperit. Pe plan sentimental, totul merge ca pe roate, nici nu e nevoie sa schimbi cuvinte cu partenerul, va intelegeti din priviri.

Pesti

Esti plin de energie si de pofta de munca. La job esti colegul cel mai saritor, nu refuzi pe nimeni cand iti cere ajutorul, ba mai mult, faci si ore suplimentare. Seful vede asta si apreciaza.

 

Comenteaza