HOROSCOP 9 septembrie 2021

HOROSCOP 9 septembrie 2021

Iată ce îți rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 9 septembrie 2021.

Berbec

Nu-ti place ceva din ceea ce se intampla la birou si vrei sa discuti despre asta cu cineva. Problema e ca nu vrei sa intri in conflict cu nimeni. Asta va fi destul de greu de evitat.

Taur

Desi inca nu s-a incheiat saptamana, poti incerca sa dormi mai mult pentru ca in ultimele zile ai avut parte numai de activitati epuizante. Noroc ca vine weekend-ul.

Gemeni

Daca ai de circulat mult astazi, ai grija pentru ca exista sanse sa iei o amenda, fie ca esti sofer sau pieton. Acasa te asteapta o surpriza. Partenerul de viata te anunta unde urmeaza sa mergeti in weekend.

Rac

Esti prea obosit ca sa iti mai pese de ceva. Nici macar sedinta care urmeaza nu te scoate din starea de somnolenta. Astepti weekend-ul, de restul te vei interesa luni...

Leu

Iti vine o idee si asta iti imbunatateste imediat starea de spirit. Esti atat de ocupat incat ai sentimentul ca nu mai faci fata. Acum, insa, toate par mult mai simplu de rezolvat!

Fecioara

Astazi nu ai rabdare si nu te poti apuca de nimic serios. Ai vrea sa fi lasat in pace sa rezolvi o problema personala despre care nu vrei sa povestesti nimanui. Ia-ti o zi libera si fa ce ai de facut.

Balanta

Mai ai cateva ore de munca si astazi, dar deja iti faci planuri pentru weekend. Vrei sa petreci mai mult timp cu familia. Este posibil sa mergeti intr-o excursie sau la un eveniment mai special. Oricum ar fi, va veti relaxa.

Scorpion

Esti foarte aglomerat! Printre treburile pe care le ai de terminat urgent la job, esti nevoit sa te ocupi si de ce iti cere insistent o ruda a partenerului de viata. Abia pe seara te mai linistesti si te poti ocupa si de tine.

Sagetator

Nu esti prea bine dispus astazi pentru ca realizezi ca nu ai destui bani pentru ceea ce vrei sa achizitionezi. Nu te poti abtine si incepi sa-ti suni rudele. Poate te ajuta cineva. Mai bine mai astepti...

Capricorn

Esti prins in mijlocul unui "scandal" la munca. Cineva arata cu degetul spre tine si te simti imediat acuzat pe nedrept. In final, vei constata ca era vorba despre cu totul altceva. Linisteste-te.

Varsator

Nu ai deloc chef de munca azi si incerci sa "imparti" sarcinile cu colegii. Asta pana o sa-si dea seama cineva ca tu nu faci mai nimic. Ai grija sa nu te ia in vizor sefii.

Pesti

Abia poti sa iti stapanesti emotiile, toata ziua iti va sta gandul la ceea ce urmeaza sa se intample mai spre seara. Nu ar fi nicio problema daca nu ar trebui sa te concentrezi si pe ceea ce mai ai de facut la birou pana atunci.

Comenteaza