Horoscop chinezesc 7-13 august 2023: Ce zodii vor avea motive de sărbătorit

Horoscop chinezesc 7-13 august 2023: Ce zodii vor avea motive de sărbătorit
| Foto: stirilekanald.ro

În perioada 7-13 august 2023, astrologii prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie din zodiacul chinezesc, oferind sfaturi personalizate.
 

Șobolan
Săptămâna aceasta va fi una benefică pentru nativii din zodia Șobolan. Veniți cu forțe proaspete după un weekend în care v-ați încărcat bateriile și aveți toate șansele să vă faceți remarcat la locul de muncă. În ceea ce privește relația amoroasă, partenerul s-ar putea să vă reproșeze lipsa de atenție din ultimele zile.  

Bivol
Săptămâna 7-13 august va aduce în viața nativilor din zodia Bivol o veste excelentă. O dorință la care nici nu mai îdrăzneați să visați vă va fi îndeplinită zilele acestea. Veți împărtăși bucuria cu persoanele dragi. 

Tigru
Previziunile astrologilor în ceea ce privește nativii din zodia Tigru sunt de bun-augur pentru această săptămână. Un conflict început zilele trecute este pe cale să se soluționeze, fără resentimente. Tigrii singuri vor ieși în weekend la o întâlnire romantică. 

Iepure
Starea de sănătate a nativilor din zodia Iepure s-ar putea să aibă de suferit în aceste zile din cauza exceselor făcute în weekend. Încercați să reveniți la un stil de viață cât mai sănătos și să adoptați o dietă echilibrată, vă sfătuiesc astrologii.

Dragon
Noua săptămână va aduce motive de sărbătoare în viața nativilor din zodia Dragon care vor încununa eforturile depuse în ultima perioadă. Promovarea unui examen, obținerea unui loc de muncă mai bine plătit sau chiar acceptarea la studii în străinătate bate la ușa voastră. 

Șarpe
Nu ar strica să vă faceți un plan de rezervă în următoarea perioadă, vă sfătuiesc astrologii. Există șanse ca lucrurile să nu iasă așa cum ați planificat în zilele următoare și de asta este bine să aveți o „plasă de siguranță„. Pregătiți-vă să fiți dezamăgiți în zilele ce vor urma.

Cal
Săptămâna aceasta va fi una nefastă pentru nativii din zodia Cal, iar evenimentele care vor avea loc în următoarele zile vă vor face să vărsați lacrimi amare. Veți descoperi că persoane dragi în care v-ați pus toată încrederea au complotat împotriva voastră luni întregi. 

Capră
Zodiacul chinezesc săptămânal dezvăluie previzuni astrale favorabile  nativilor din zodia Capră în ceea ce privește casa și familia. O reconciliere cu un membru al familiei sau o îmbunătățire a relației de cuplu va aduce săptămâna 7-13 august. 

Maimuță
Nativii zodiei Maimuță își vor concentra atenția pe casă și proprietate în această săptămână, acolo unde se anunță o schimbare importantă. Urmează o perioadă de muncă în echipă, la finalul căreia vă veți bucura de o mare realizare. 

Cocoș 
Gândul la toate acele lucruri pe care nu le-au realizat încă sau pe care le-au lăsat în urmă îi va chinui pe nativii zodiei Tigru în perioada 7-13 august. Păstrați-vă încrederea și preluați conducere, nu este niciodată prea târziu pentru a vă urma visurile, vă sfătuiesc astrologii! 

Câine
Nu puneți la inimă vorbele mai puțin plăcute pe care s-ar putea să le auziți în perioada următoare. La jumătatea săptămânii, Câinii vor primi un real sprijin din partea unui prieten apropiat. Nostalgia îi va cuprinde pe nativii care au trecut recent printr-o despărțire. 

Mistreț 
Săptămâna 7-13 august poate fi o perioadă a vindecării sufletului, atâta vreme cât îți oferi șansa să-ți îmbrățișezi emoțiile, să-ți recunoști problemele și să arunci o privire în interiorul sufletului, acolo unde zac neîmpliniri mai vechi.

sursă: stirilekanald.ro.

Comenteaza