HOROSCOP de DRAGOSTE 14 februarie 2024

HOROSCOP de DRAGOSTE 14 februarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024.

Berbec

Ar putea fi una dintre cele mai bune zile din ultima perioada pentru tine. Asta pentru ca ti-o vei petrece alaturi de persoana iubita. Ca sa iasa totul perfect trebuie sa te detasezi de toti si de toate.

Taur

Se apropie o sedinta importanta si tu nu esti deloc pregatit sa faci fata problemelor ce tin de job. Roaga pe cineva sa-ti tina locul. Astazi nu te poti gandi decat la intalnirea pe care ai programat-o inca cu cateva saptamani in urma.

Gemeni

Pentru tine Ziua Indragostitilor nu aduce nimic nou. Esti la fel de romantic in fiecare zi, asa ca nu simti nicio diferenta. Asta nu inseamna ca nu-ti poti surprinde partenerul cu ceva deosebit azi.

Rac

Tot ce faci astazi este cumva... altfel. Felul in care te porti, felul in care te imbraci, totul atrage atentia asupra ta si, timp de cateva ore, te simti ca o vedeta. Esti nerabdator sa vezi reactia partenerului, seara cand va veti intalni.

Leu

Iti dedici intreaga zi celui drag. Nu ati mai stat de mult la discutii pana tarziu in noapte, sa povestiti cate-n Luna si in stele. Poate astazi afli niste lucruri pe care nici macar nu le banuiai.

Fecioara

Esti decis sa faci un pas important in viata ta si vrei sa-l faci astazi. Nu lua in seama micile rautati ale celor din jur si mergi pe drumul pe care te-ai decis sa o apuci. Vezi, cand pleci de acasa, sa nu uiti ceva important...

Balanta

Esti indragostit ca un adolescent si vrei sa faci ceva deosebit astazi pentru persoana iubita. Nu ai bani pentru cadouri scumpe sau excursii extravagante, dar stii bine ca nu prin daruri materiale se demonstreaza sentimentele...

Scorpion

Din cand in cand cineva iti trimite niste semnale subtile. Daca pana acum te-ai facut ca nu intelegi si sau le-ai ignorat, astazi te hotarasti sa actionezi. Pune mana pe telefon si suna. Vezi tu ce faci dupa ce iti raspunde...

Sagetator

Stii ca partenerul de viata iti pregateste o surpriza si nu vrei sa ramai mai prejos. Incerci sa afli ce isi doreste, asa ca te apuci sa dai niste telefoane. Intre timp pregateste-ti si cardul de cumparaturi.

Capricorn

Toata ziua vei avea in fata ochilor doar chipul drag al partenerului. Si asta la propriu, pentru ca ati decis sa va petreceti intreaga zi impreuna. Nu e prea greu avand in vedere ca sunteti colegi. Incercati, doar, sa si munciti ceva...

Varsator

Astazi ai planuit sa faci ceva iesit din comun alaturi de cel drag. Problema e ca orice-i propui partenerului, nu pare sa-i fie pe plac. Ori exagerezi tu, ori partenerul nu e in cea mai buna forma azi. Ai putina rabdare, poate s-a gandit deja la altceva.

Pesti

Te grabesti sa ajungi la munca astazi pentru ca vrei sa termini toata treaba pana la pranz. A sosit cineva in oras si vreti sa va vedeti cat mai repede. Aveti multe de discutat si o sa petreceti cateva ore placute impreuna.

Comenteaza