HOROSCOP de WEEK-END 11-12 martie 2017

HOROSCOP de WEEK-END 11-12 martie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest week-end, 11 - 12 martie 2017.

Berbec

Vei avea parte de o surpriza. Niste prieteni s-au inteles sa faca ceva deosebit pentru tine, mai ales ca in ultima vreme nu prea ai avut timp de ei si ti-au simtit lipsa. Asteapta-te la ceva iesit din comun.

Taur

Ai parte de un week-end mai ciudat. Ai impresia ca tot ce faci iti iese pe dos. La un moment dat, realizezi cum stau lucrurile si te hotarasti sa renunti. Buna decizie, incearca doar sa te relaxezi!

Gemeni

Desi e programata de ceva timp, intrunirea de familie la care vei lua parte te ia prin surprindere. Afli ca se pune la punct un plan in ceea ce priveste un bun comun, poate chiar o mostenire. Situatia va fi delicata, fiecare vrea sa iasa cat mai avantajos.

Rac

Esti nelipsit de la intalnirile prietenilor din ultima vreme, insa uite ca in aceste zile esti nevoit sa faci cu totul altceva si ratezi distractia. Nu pierzi timpul si ii contactezi pentru a-i invita la tine dupa ce termini treaba.

Leu

Gândul de a discuta cu o persoana care te-a suparat in ultima vreme te ingrozea, insa o faci si esti foarte multumit de rezultat. Realizezi ca toate problemele au loc din cauza lipsei de comunicare dintre voi. O sa ajungeti sa va intelegeti extraordinar.

Fecioara

Chiar daca este timpul tau liber, o sa te ocupi de cateva aspecte legate de locul de munca. In ciuda faptului ca nu o sa poti pune in aplicare planul facut pentru petrecerea week-end -ului, o sa fii multumit pentru ca o sa scapi de ceva deranjant.

Balanta

Apare o schimbare in ultimul moment. Tot ce credeai ca vei face in week-end se da peste cap. Va trebui sa reprogramezi niste evenimente si constati ca nu mai ai cand. Urmatoarele week-end -uri iti sunt "pline". Vezi la ce poti sa renunti!

Scorpion

Graba strica treaba, iar tu uneori ai tendinta sa insisti daca nu ai obtinut ce ai vrut. Lasa viata sa te duca unde are nevoie, vei vedea ca nu e intotdeauna nevoie de un program strict ca sa fie totul frumos.

Sagetator

A sosit sfarsitul de saptamana si constati ca inca mai ai de lucru. Situatia nu te incanta deloc. Daca nu poti amana munca, va trebui sa-ti convingi partenerul ca nu se poate altfel. Asta o sa te coste cel putin o promisiune pentru data viitoare.

Capricorn

De obicei esti plin de energie, insa acum ti-e mai greu sa te urnesti din pat dimineata. Nici nu trebuie sa te grabesti, ai la dispozitie doua zile pe care le poti dedica lenevirii.

Varsator

Dinamismul care te caracterizeaza de obicei este extrem de util. Nu uita insa ca, odata ce ai aratat de ce esti capabil, ceilati vor astepta sa ai mereu aceleasi performante. Menajeaza-te putin zilele astea. Muncesti prea mult pentru cat te odihnesti!

Pesti

Cauti ceva neconventional si te vei asocia cu persoane care au mereu cate o idee traznita. Nu e nimic rau in asta, te poti distra copios, dar ai grija ce faci. Nu te baga in nimic prea riscant!

 

 

Comenteaza