HOROSCOP de WEEK-END 22-23 aprilie 2017

HOROSCOP de WEEK-END 22-23 aprilie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest week-end, 22 - 23 aprilie 2017.

Berbec

Sâmbătă ai ocazia să pui în practică planurile în legătură cu o "petrecere surpriză" la care te vei distra cu cei mai buni prieteni. Relaţia cu partenerul are o evoluţie bună, însă dorinţa ta de independenţă ar putea genera tensiuni în cuplu. Trebuie să te hotărăşti ce vrei.

Taur

Nu te grăbi să începi ceva nou până nu finalizezi lucrurile deja începute. Pentru asta vei avea nevoie de ajutorul cuiva din familie. Poate reuşeşti să termini toată treaba zilele astea, deşi e week-end.

Gemeni

Te îngrijorează faptul că o veste pe care o aştepţi cu interes, întârzie să vină. Mai ai răbdare, gândeşte-te că şi pentru alţii e week-end. Sâmbătă ţi-o petreci prin casă unde faci nişte schimbări în amenajarea interioară, dar duminică uiţi, până seara, unde ţi-e casa.

Rac

Eşti plin de creativitate şi îţi vin tot felul de idei despre cum ar trebui să fie acest week-end. Totuşi, înainte să programezi ceva ieşit din comun, ar fi bine să te consulţi şi cu cei implicaţi. Punctul culminant va fi duminică, la apariţia unei persoane despre care ştiai că e plecată departe.

Leu

Eşti nemulţumit din cauză că s-a amânat o călătorie pe care o aşteptai de mult timp. Tot răul e spre bine, vremea de afară nu este cea mai prielnică pentru aşa ceva. Duminică baţi palma pentru o colaborare pe termen lung, din care ai putea obţine beneficii materiale nebănuite.

Fecioară

Schimbările care urmează să aibă loc la job te fac să fii încordat tot week-end -ul, lucru care nu-i este pe plc partenerului. Nu merită să stai două zile cu gândul doar la ce s-ar putea întâmpla, mai ales dacă nu ai cum interveni în mersul lucrurilor. Relaxează-te, întotdeauna există cel puţin o soluţie.

Balanţă

Începi week-end -ul hotărât să finalizezi o lucrare începută mai demult în casă, însă apariţia unei rude mai în vârstă care încearcă să-şi impună punctul de vedere, te determină să renunţi. Vezi cum reacţionezi, evită o ceartă care ar putea să tensioneze atmosfera din familie! 

Scorpion

Deşi ai mai multe probleme de rezolvat zilele astea, ai grijă şi de sănătatea ta! Odihneşte-te mai mult, chiar dacă în reprize mai scurte. Duminică partenerul de viaţă îţi va face o surpriză destul de costisitoare. Indiferent dacă îţi face plăcere sau nu, arată-te extrem de încântat. Nici nu ştii ce efort a depus pentru asta!

Săgetător

Nu îţi fă planuri mari pentru week-end pentru că partenerul are deja agenda plină: ştie minut cu minut unde şi când trebuie să mergeţi, cu cine şi despre ce o să discutaţi. Aşa organizare, mai rar! Poate reuşeşti să strecori în program şi ceva care este pe placul tău, dar fă-o cu tact! 

Capricorn

Sâmbătă apar nişte cheltuieli neprevăzute şi o schimbare de program care ţi-ar putea da peste cap înţelegerea făcută cu amicii pentru petrecerea serii. S-ar putea, totuşi, să ajungi la întâlnire, dacă reuşeşti să convingi pe cineva din familie să preia toate sarcinile tale. 

Vărsător

Îţi vei petrece week-end -ul aşa cum îţi place, cu cei dragi ţie. Ai grijă puţin la portmoneu, în ultima perioadă ai cheltuit cam mult şi rişti să rămâi fără bani. Duminică seara încearcă să te duci la culcare mai din timp, te aşteaptă o săptamână grea la muncă.

Peşti

Ziua de sâmbătă te prinde deja pe drum de dimineaţă. Eşti genul de persoană care, odată ce îşi pune ceva în gând, nu pierde timpul. Acolo unde mergi vei cunoaşte o persoană interesantă cu care s-ar putea să legi o prietenie de lungă durată. 

Comenteaza