HOROSCOP de WEEKEND 11 - 12 ianuarie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 11 - 12 ianuarie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 11 - 12 ianuarie 2020.

Berbec

Weekend! In sfarsit poti face tot ceea ce ti-ai propus inca de acum cateva saptamani. Daca totul merge conform planului, poti spune, luni, ca ai avut parte de doua zile perfecte.

Taur

Iti faci prea multe griji pentru un apropiat, in timp ce el pare indiferent fata de ceea ce i se intampla. Detaseaza-te cat poti de aceasta persoana, pentru ca relatia nu iti face bine. 

Gemeni

Weekend-ul acesta va fi sub semnul banilor pentru tine. Fie ca vrei sa-ti achizitionezi ceva important, fie ca te pregatesti sa iti deschizi propria afacere. Duminica fa-ti timp si pentru  partener...

Rac

Nimic deosebit sambata pana la pranz, cand, un telefon venit din partea unei rude, te va pune in alerta. Pana spre seara se va dovedi a fi o alarma falsa. Duminica vrei sa te odihnesti, asa ca nu prea sunt sanse sa pleci de acasa.

Leu

Vei avea parte de un weekend destul de agitat. Vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite, dar pentru asta vei avea de alergat cateva ore bune. Niciun efort nu e prea mare cand vrei sa-l vezi pe cel iubit ca e fericit. 

Fecioara

Sambata dimineata s-ar putea sa ai o discutie cu o persoana legat de bani sau niste bunuri. Nu va fi usor sa ajungeti la un consens. Duminica pana la pranz vei avea treaba prin casa, asa ca iesi doar seara.

Balanta

Vrei sa te distrezi si weekend-ul acesta pare a fi cea mai buna ocazie. Aduni cativa prieteni si profiti de cele doua zile sa faci tot ceea ce iti trece prin cap. Ia seama si la cei din jur care iti spun ca ai tendinta de a exagera...

Scorpion

Te tenteaza sa participi weekend-ul asta la niste activitati cam riscante. Analizeaza bine toate datele inainte de a te avanta. Cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu cineva care are mai multa experienta si abia apoi sa decizi daca merita sa te bagi.

Sagetator

Ai vrea mai mult timp liber zilele astea, insa din cauza unei probleme legate de job esti nevoit sa muncesti toata sambata. Duminica recuperezi si ramai in pat pana tarziu. Mai spre seara, partenerul de viata va insista sa il insotesti undeva.

Capricorn

Astepti de mult timp acest weekend pentru ca ai planificat o calatorie cu persoana iubita. O veste primita sambata de dimineata v-ar putea face pe unul din voi sa va razganditi. Indiferent despre ce este vorba, incearca sa depasesti momentul cu diplomatie.

Varsator

Te gandesti serios ca a venit momentul pentru niste schimbari in viata ta si vrei sa incepi inca din acest weekend. Totusi, inainte de a lua o decizie radicala, intreaba-te pana unde esti dispus sa mergi. Vezi ce raspuns iti dai si abia apoi actioneaza.

Pesti

Esti putin abatut din cauza banilor. Prietenii tai cheltuie fara sa le pese, parca ar fi dat de o comoara, iar tu numeri fiecare banut... Imagineaza-ti ca ar fi invers. Tot prietenii tai raman, nu? Pana la urma, asta conteaza!

Comenteaza