Valentine's Day 2021. HOROSCOP de DRAGOSTE

Valentine's Day 2021. HOROSCOP de DRAGOSTE

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, ţie şi persoanei iubite, în weekend-ul de Valentine's Day, 13 - 14 februarie 2021.

Berbec

Sambata dimineata incepi sa lucrezi la surpriza pe care o pregătesti pentru partenerul de viata, pentru ca vrei sa-i daruiesti ceva facut chiar cu mainile tale. Abia astepti sa-i vezi reactia...

Taur

Weekend-ul asta fa tot ce ceea ce iti spune inima, nu mai trece totul prin filtrul logicii. Duminica seara vei petrece momente pline de romantism si vei rade cu lacrimi cand partenerul iti va oferi cadoul ales.

Gemeni

A trecut perioada agitata si acum esti foarte relaxat, de fapt te simti chiar bine din toate punctele de vedere. Totul iti merge bine. Partenerul de viata iti face pe plac, poate chiar prea mult... Weekend placut!

Rac

Pentru voi, acest weekend al indragostitilor nu aduce nimic deosebit. Sunteti la fel de romantici in fiecare zi si nu simtiti ca trebuie sa existe o sarbatoare anume pentru a-ti arata dragostea. Asta nu inseamna ca nu va veti gandi sa faceti ceva deosebit...

Leu

Nu ai chef de nimic si nimeni nu te poate scoate din aceasta stare. Stai linistit pentru ca o sa primesti o veste buna de la cineva legat de o persoana care te intereseaza. Parca acum totul pare mai roz, nu-asa?

Fecioara

Schimbarile din jurul tau te-au cam dat peste cap, desi nu te-au afectat pe tine direct. Cel putin doua zile nu o sa intelegi nimic si vei fi aiurit. Incearca sa iesi din rutina, acorda-ti mai multa atentie si tie, si persoanei iubite!

Balanta

Ar putea fi unul dintre cele mai bune weekend-uri din ultima perioada pentru tine. Asta pentru ca ti-l vei petrece alaturi de persoana iubita. Ca sa iasa totul perfect trebuie sa te detasezi de toti si de toate.

Scorpion

Abia ai asteptat weekend -ul si acum incerci sa profiti cat poti de mult de el. O sa te relaxezi, o sa razi mult, o sa stai de vorba... Cam asta se intampla cand te intalnesti cu persoana pe care o simti cea mai aproape de suflet.

Sagetator

Daca nu te consideri o persoana romantica, acum este timpul sa schimbi asta. Mai ales daca vrei sa iti impresionezi partenerul. Il vei cuceri definitiv daca-i vei arata ca iti pasa cu adevarat de ce simte.

Capricorn

Nu lasa barfele auzite pe la colturi sa-ti afecteze relatia. Trebuie sa ai incredere in persoana alaturi de care ai pornit la drum. Daca unii iti arunca rautati, fii convins ca o fac din invidie.

Varsator

Esti de acord cu ideile partenerului de viata, insa nu vrei sa-i dai dreptate si-l tot contrazici. Cand observi ca ai cam sarit calul, regreti si iti ceri scuze. Dupa ce trec momentele de tensiune o sa fiti tot weekend-ul ca doi porumbei.

Pesti

Sambata seara nu te va prinde pe acasa, insa duminica, canapeaua si telecomanda par a-ti fi cele mai bune prietene. Ridica-te din fata televizorului, nu vezi cum te priveste partenerul de viata?

 

 

Comenteaza