HOROSCOP de WEEKEND 13 - 14 iulie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 13 - 14 iulie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 13 - 14 iulie 2019.

Berbec

Tentatiile sunt mari! Fii atent la cheltuieli, sa nu arunci banii pe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie. Dupa-amiaza de duminica este romantica, cum nu a mai fost demult. 

Taur

Petreci aceste zile in familie si ai ocazia sa revezi niste rude de care nu mai stiai mare lucru. La un moment dat, aflii ceva care te va determina sa refaci niste planuri.

Gemeni

Ai parte de un weekend activ. Iesi din casa si dai nas in nas cu niste prieteni care locuiesc la mare distanta. Imediat te vei apuca sa-ti faci planuri, sa visezi la vacante, calatorii... Duminica vei sta acasa, in liniste. Preferi sa refuzi o invitatie a cuiva, doar ca sa nu iesi din casa.

Rac

Esti nevoit sa faci niste economii, asa ca va fi un weekend mai temperat din punct de vedere al cheltuielilor. Duminica vei avea surpriza unei vizite, dar te vei adapta din mers. Va fi o seara plina de calm, liniste si pace.

Leu

Tot ce faci zilele astea va fi admirat de cei cu care intri in contact. Cuvintele tale, tinuta aleasa, felul in care iti primesti musafirii, toate transmit noblete si generozitate. Ai grija la programul pe ti-l faci, te poate epuiza. 

Fecioara

Esti foarte ocupat in acest weekend. O vizita te ia pe nepregatite si acum incerci sa ai grija ca musafirilor sa nu le lipseasca nimic. Duminica iti vei trage putin sufletul.

Balanta

Acest de final de saptamana sta sub semnul prieteniei si al distractiei. Vei fi putin stersat sambata seara, dar, in rest, parca plutesti. Si ziua de duminica se anunta foarte linistita. Ai grija, insa, la ce mananci, mai ales duminica.

Scorpion

In acest weekend se pot intampla cateva lucruri interesante care vor marca relatia pe care o ai cu partenerul. Depinde de voi cum veti interpreta fiecare situatie. Poate fi un moment de cumpana care va va ajuta sa decideti ce vreti sa faceti mai departe.


Sagetator

Sambata pleci din oras, duminica iesi la cumparaturi... Fii mai atent la cheltuielile pe care le faci zilele astea, altfel poti ajunge sa fi nevoit sa ceri bani cu imprumut. Incearca sa faci putina economie, ia-ti doar strictul necesar.

Capricorn

Weekend-ul asta este pentru socializare. Te intalnesti cu multa lume si primesti complimete la tot pasul. Te intrebi ce s-a intamplat, pentru ca ramai si tu uimit de cat de multa lume te admira. Ce sa mai spui? Esti foarte multumit!

Varsator

Chiar dacă e weekend te ocupi tot de treburi ce tin de slujba. Ai muncit mult in ultimele saptamani si consideri ca a venit vremea sa evoluezi in cariera. Nu fi atat de neradator, mai odihneste-te si tu din cand in cand!

Pesti

Sambata primesti un telefon de la un prieten care te anunta ca vine in vizita. Asta iti incurca putin programul, dar nu spui nimic. Este vorba despre o persoana mai speciala care merita mici sacrificii. Reusesti sa te odihnesti abia duminica spre seara.

 

Comenteaza