HOROSCOP de WEEKEND 14 - 15 decembrie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 14 - 15 decembrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 14 - 15 decembrie 2019.

Berbec

Daca vineri seara te prinde extrem de obosit, surprinzator, sambata dimineata te trezesti plin de energie, drept pentru care te ocupi de o sarcina pe care ai ocolit-o pana acum. 

Taur

Chiar daca ai cateva zile libere, nu spera la prea multa relaxare deoarece apare ceva neprogramat care o sa te tina ocupat toata ziua de sambata. Abia duminica seara o sa poti face ce vrei tu.

Gemeni

Cineva la care tii mult, in secret, se anunta se anunta in vizita. Esti atat de fericit incat nici nu vrei sa iesi din casa, sa nu-i ratezi sosirea. Poate e momentul potrivit sa-i marturisesti ce simti.

Rac

 Ai trecut printr-o perioada mai aglomerata si nu ai mai iesit de mult timp cu prietenii. Organizeaza-te in asa fel incat diseara sa poti sa iesi in oras.

Leu

Ai de facut niste drumuri, dar pe fuga. Te grabesti sa termini repede pentru a nu intarzia la intalnirea cu persoana iubita. Trece printr-un moment important si trebuie sa-i fii alaturi.

Fecioara

Esti foarte emotionat pentru ca a venit ziua mult asteptata. Pentru ca vrei ca totul sa iasa perfect, iti schimbi atitudinea si faci pe seful. Ai grija, poti supara multa lume.

Balanta

Te pregatesti pentru o iesire cu gasca si nu mai ai rabdare pana cand o sa se intample. In exuberanta momentului risti sa uiti acasa ceva important. Eventual, fa-ti o lista cu ce e mai important.

Scorpion

Urmeaza doua zile obositoare de weekend. Mai ales sambata, cand ai de facut ceva important. Daca reusesti sa te organizezi, poate fi chiar placut, totusi…

Sagetator

S-ar putea sa superi pe cineva prin faptul ca nu vei participa la un eveniment care va avea loc spre seara, dar tu ti-ai stabilit deja programul pentru toata ziua. Lasa, totusi, deschisa o portita, poate te razgandesti...

Capricorn

Sambata ti se pregateste o surpriza. Cativa prieteni s-au inteles sa faca ceva deosebit pentru tine, mai ales ca in ultima vreme nu prea ai avut timp de ei si ti-au simtit lipsa.

Varsator

Trebuie sa iei parte la o intrunire de familie, unde se vor lua niste decizii importante care te afecteaza si pe tine. Chiar daca unele nu-ti sunt pe plac, nu reactiona imediat, asteapta sa le judeci la rece.

Pesti

Parca tot ce planuiesti pentru astazi se intoarce impotriva ta. Tot ce faci iti iese pe dos. Cand realizezi cum stau lucrurile, te hotarasti sa abandonezi tot ceea ce ai inceput si sa faci ce vor ceilalti.

Comenteaza