HOROSCOP de WEEKEND 15 - 16 iunie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 15 - 16 iunie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 15 - 16 iunie 2019.

Berbec

Ai program incarcat tot weekend-ul. Singura problema e ca nu stii daca iti ajung banii pentru tot ce ti-ai propus. Fa un mic imprumut, dar de la cineva apropiat. Daca intarzii o vreme cu banii, sa nu ai probleme...

Taur

Esti plin de entuziasm pentru ca o sa faci ceva ce iti doreai de mult timp. Nu uita de invitatia pe care ti-a facut-o una dintre rude. Cu siguranta poti sa strecori in programul din weekend si o mica vizita.

Gemeni

Pentru ca in ultima perioada ai dedicat mai mult timp muncii, decat partenerului, a venit timpul sa ii arati persoanei iubite ca ramane, totusi, prioritatea ta. Sambata asta pare a fi tocmai o zi potrivita pentru un program mai plin de romantism.

Rac

Te simti un invingator. Asta pentru ca ai reusit ceea ce parea imposibil, la job. Duminica o sa sarbatoresti aceasta izbanda alaturi de cei dragi tie. Nu-i uita nici pe cei care au facut posibila aceasta victorie.

Leu

Ai parte de cateva momente mai stanjenitoare, in acest weekend. Te intalnesti cu o persoana pe care nu o agreezi deloc. Nu poti uita un conflict pe care l-ati avut candva. Chiar daca ranile nu ti s-au vindecat inca, incearca sa infrunti cu capul sus situatia.

Fecioara

Vrei sa dedici tot weekendul acesta unei singure persoane si asta o sa si faci. Simti ca trebuie sa faci asta pentru cineva din familie, dar nu ca pe o obligatie, ci din suflet. Multumirea pe care i-o vei citi pe chip, te va umple de satisfactie.

Balanta

Urmeaza sa te intalnesti cu persoane care au aceleasi preocupari ca si tine. Afli ceva si constati ca ti-ar putea fi de folos in cariera. Nu mai ai rabdare pana luni, asa ca de duminica te pui pe treaba. Vei primi reprosuri din partea cuiva din familie.

Scorpion

Esti pus in fata faptului implinit. Partenerul te anunta ca a achizitionat ceva pentru casa si ca pachetul urmeaza sa soseasca. Vei munci aproape tot weekend-ul pentru a aranja totul si vei fi tentat sa-i reprosezi acest lucru incontinuu. Deja se simte vinovat, nu mai insista.

Sagetator

Fa in asa fel, in weekend, incat sa fie multumita toata familia. In ultima vreme fiecare a venit cu cate o solicitare si ar fi bine sa incerci sa-i aduci la un numitor comun. Nu-ti va fi usor, dar va merita din plin.

Capricorn

Cu toate ca este weekend, nu poti sa te abtii sa nu faci ceva legat de munca toata sambata. Duminica pleci la drum. Ai grija ca te vei intoarce doar seara foarte tarziu, asa ca nu se mai pune problema de odihna zilele astea...

Varsator

Te simti foarte bine si nu ai niciun chef sa stai in casa. Daca ar fi dupa tine, ai pleca de dimineata si te-ai intoarce dupa miezul noptii. Te tempereaza un membru al familiei, pentru ca ai cam lasat deoparte treburile casei in ultima vreme. Iti dai seama ca are dreptate.

Pesti

Urmeaza sa pleci undeva, dar nu esti foarte incantat. Ai promis ca ajungi si pe acolo si acum esti asteptat de toti. Evita sa-ti arati plictiseala, risti sa superi niste persoane si nu merita. Priveste in jur si cauta partile bune in tot ce te inconjoara. Precis exista cateva.

 

Comenteaza