HOROSCOP de WEEKEND 17 - 18 iulie 2021

HOROSCOP de WEEKEND 17 - 18 iulie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Ai deja planuri pentru weekend, dar un prieten te suna sa va intalniti pentru o discutie. Va trebui sa renunti la program, pentru ca dupa tonul pe care-l avea, e vorba de ceva important.

Taur

Sambata ai de facut niste drumuri, dar te grabesti sa te intorci. Nu vrei sa intarzii la intalnirea cu persoana iubita pentru ca urmeaza sa sarbatoriti un moment important pentru voi doi. Duminica te odihnesti doar.

Gemeni

Weekend-ul asta il astepti de ceva timp si acum ca a venit, incerci sa profiti cat poti de mult de el. Distractie, relaxare, povesti... Cam asta se intampla atunci cand reusesti sa te intalnesti cu prietenii cei mai buni.

Rac

Te preocupa cariera. Nu iti dai seama daca ceea ce faci acum este ceea ce trebuie, mai ales daca vrei sa evoluezi. Poate te ajuta o discutie cu cineva cu mai multa experienta. Duminica te viziteaza niste rude.

Leu

Nu stai prea bine din punct de vedere financiar, asa ca esti gata sa refuzi propunerea unor prieteni. Nu te grabi cu un raspuns. Sambata pe la pranz sunt sanse sa apara o solutie salvatoare.

Fecioara

In acest weekend vei fi in centrul atentiei. Tot ce spui, felul in care te imbraci, toate transmit siguranta, noblete si generozitate. Nu exagera cu distractia, fa-ti timp si pentru odihna!

Balanta

Tot ce credeai ca vei face in acest weekend este dat peste cap de un eveniment neprevazut. Va trebui sa refaci programul, dar nu mai stii nici tu in ce fel: urmatoarele weekend-uri iti sunt deja pline.

Scorpion

Sambata ti-o dedici sportului, fie ca il practici, fie ca doar urmaresti un eveniment. Duminica ai parte de actiune. Te lasi atras de ideile unor prieteni, dar ai grija, totusi, in ce te bagi. Nu risca nimic!

Sagetator

Fii atent la cheltuieli in acest weekend, sa nu arunci banii pe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie. Duminica iesi cu niste prieteni si te distrezi cum nu ai mai facut-o de mult.

Capricorn

Dispui de o suma pe care o poti cheltui pe ce vrei tu. Este vorba despre un premiu sau un cadou si asta te indreptateste sa faci ce iti doresti cu ei. Totusi, daca vrei sa nu regreti mai tarziu, nu-i arunca la intamplare.

Varsator

In weekend te intalnesti cu persoane dragi care s-au gandit sa-ti faca o surpriza si au pregatit ceva care sa te bucure foarte mult. Duminica ai de facut un drum in afara orasului pentru a ajuta pe cineva din familie.

Pesti

Cu toate ca urmeaza doua zile libere, nu spera la prea multa relaxare. Ai ceva programat inca de la inceputul saptamanii care o sa te tina ocupat toata ziua de sambata. Duminica seara cineva te asteapta sa-i faci o vizita.

 

Comenteaza