HOROSCOP de WEEKEND 18 -19 mai 2019

HOROSCOP de WEEKEND 18 -19 mai 2019

HOROSCOP de WEEKEND. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 18-19 mai 2019.

Berbec

Esti obosit si nu ai chef de nimic weekend-ul asta. Ai muncit incontinuu in ultima perioada si acum este cazul sa recuperezi somnul pierdut. Iti inchizi telefonul, tragi draperiile si te bagi in pat. Asta, pana suna cineva la usa...

Taur

Incepe weekend-ul si esti pus pe fapte mari. Esti plin de energie si foarte aproape de a-ti indeplini un vis mai vechi. Nu ai stare deloc si nici macar un minut nu poti sta pe scaun.

Gemeni

Sambata o sa ai de tras de pe urma unei persoane care ti-a cam incurcat programul in ultima vreme, insa vei termina la timp, astfel ca vei putea petrece alaturi de prieteni pana tarziu. Duminica te viziteaza cineva care iti propune o colaborare interesanta.

Rac

Iti petreci weekend-ul facand planuri si socotind banii. Ai niste idei legate de amenajarea casei, o renovare sau o extindere, si vrei sa stii exact de ce suma dispui. Problema apare cand partenerul iti reproseaza ca nu mai raman bani de concediu...

Leu

Te asteapta un weekend relaxant. Esti plin de energie, asa ca te simti bine oriunde ajungi zilele astea. Ai putea avea ceva probleme legat de niste acte si este posibil sa fii nevoit sa dai unele telefoane pentru a rezolva problema.

Fecioara

Ai neglijat niste probleme mai vechi si acum au devenit urgente. Chiar daca nu ai niciun chef de asa ceva, ar fi bine sa te apuci de treaba, altfel risti sa nu mai poti rezolva nimic. Nu neglija niste simptome mai vechi care reapar! 

Balanta

Un prieten ti-a povestit ceva care te-a afectat si acum stai, tacut, si nu mai ai chef de nimic. Prietenii se vor uita ciudat la tine, nu au mai vazut latura asta a ta de ani de zile. O sa te simti mai bine in cateva ore si in final vei fi o companie placuta pentru cei din jur.

Scorpion

Iti plac momentele in care ceilalti recunosc ca ai dreptate, iar in aceste doua zile o sa ai parte din plin de asa ceva. Asta pentru ca esti cel mai bun in ceea ce faci si, prin urmare, stii exact cum stau lucrurile. Mai lasa deoparte orgoliile astea si relaxeaza-te, e weekend, nu o competitie!

Sagetator

Abia astepti sa ai putina liniste. Dupa atata munca meriti sa te relaxezi alaturi de cei apropiati. Duminica ai o discutie mai tensionata cu cineva din familie despre care crezi ca care are niste pretentii exagerate de la tine, dupa ce, saptamani in sir nu da nici macar un telefon. 

Capricorn

Dupa o discutie cu partenerul ai ajuns la concluzia ca este cazul sa te ocupi mai mult de viata ta personala si asta presupune sa iti revizuiesti planurile. Daca iti doresti ceva, nu astepta sa vina la tine, ci incearca sa obtii, indiferent despre ce este vorba.

Varsator

Te-ai decis sa pleci cateva zile intr-un weekend prelungit. Nu mai vrei sa auzi de stres, proiecte urgente sau sedinte fara sfarsit. Foarte bine, chiar iti lipseau astfel de momente de relaxare.

Pesti

Vroiai cu tot dinadinsul sa iei parte la un eveniment impreuna cu prietenii, insa, din pacate, o situatie neprevazuta iti modifica radical planurile. Din fericire, amici tai te inteleg si iti vor fi alaturi orice ar fi! 

 

 

Comenteaza