HOROSCOP de WEEKEND 18 - 19 martie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 18 - 19 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Tot calmul cu care ai început weekendul este dat peste cap de gălăgia creată de un grup de persoane care dă buzna în calea ta. Atenţie, însă, în cazul în care erai lipsit de energie, această agitaţie a lor poate fi benefică pentru tine.

Taur

Parcă toate merg parcă invers în aceste zile şi oricât te-ai strădui să depăşeşti piedicile, parcă ele devin tot mai mari. De fapt, mergi dintr-o situaţie proastă în alta, căci ceea ce începe prost nu se va redresa pe parcurs.

Gemeni

Nu ai prea multă încredere în forţele proprii şi niciun chef să te implici în vreo activitate care ţi-ar consuma energia, de aceea refuzi orice invitaţie de a te alătura unor activităţi mai dinamice. Vrei să fii lăsat în pace.

Rac

Dacă pleci la drum, la destinaţie te aşteaptă un grup mai larg de persoane care te primeşte cu braţele deschise, ca pe un oaspete de onoare. Veştile cele mai bune vin de la depărtare, din partea cuiva cu care nu te-ai văzut de mult.

Leu

În anturajul tău obişnuit apare în aceste zile o persoană inteligentă care monopolizează discuţia. Deşi poate suferi puţin, în sinea ta, că nu atragi tu toată atenţia, fii totuşi atent la poveţele care vin de la această persoană.

Fecioară

Numai tu ştii cum să gestionezi sumele de bani pe care le deţii ca să nu laşi nicio datorie neachitată. Eşti atent la cele mai mici costuri, nu arunci banii pe fereastră pentru că numai spiritul econom te va ajuta să-ţi achiţi toate plăţile.

Balanţă

Nu suporţi rutina care s-a instalat în unele activităţi cu care te-ai obişnuit şi vrei deja o schimbare. Chiar dacă rutina e benefică, pentru că te ajută să te concentrezi mai bine la toate detaliile, nu te poţi mulţumi cu atmosfera monotonă.

Scorpion

Grijile pot fi alungate dacă fugi de singurătate şi dacă te alături unor grupuri mai mari de persoane de la care să te molipseşti cu bună dispoziţie. Chiar şi o singură persoană veselă să ai aproape e suficient.

Săgetător

Informaţia pe care o primeşti de la un prieten are un efect energizant asupra ta, ca o porţie nouă de combustibil. Ai chef de muncă, doreşti să porneşti ceva nou şi interesant şi e bine să baţi fierul cât e cald.

Capricorn

Nu eşti mulţumit de roadele eforturilor tale şi începi să-ţi găseşti defecte. Dacă tu nu ai o impresie bună despre tine, cum poţi pretinde ca ceilalţi să aprecieze ce ai făcut? Aşteaptă-te la critici severe de la cei care judecă faptele tale.

Vărsător

Un prieten îţi face o promisiune şi ai din nou încredere în viitor. Se naşte speranţa în sufletul tău, altfel decât înainte, şi crezi cu tărie că ceea ce spune acum va deveni într-o zi realitate.

Pești

Iubirea e tot ce ai mai scump pe lume, iar relaţia cu partenerul tău se clădeşte din ce în ce mai solid sub ochii voştri. Există un schimb excelent de emoţii, de vorbe dulci, de promisiuni credibile. Sunt zile în care fericirea pluteşte în aer.

Comenteaza