HOROSCOP de WEEKEND 2-3 decembrie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 2-3 decembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest sfarşit de săptămână.

Berbec

Va fi un weekend special. Urmeaza sa faci un pas important in viata ta si esti emotionat. Incepi un nou capitol si esti decis sa faci asta asa cum trebuie. Toti cei dragi iti sunt alaturi.

Taur

Primesti vesti bune, sambata, asa ca tot weekend-ul vei fi bine dispus. Nu iti neglija sanatatea. Profita de timpul liber si sa iesi cat mai mult in natura, mai ales ca in ultima vreme ai fost cam sedentar.

Gemeni

Ai multe planuri pentru weekend, dar stii ca nu ai timp de toate. Discuta si cu partenerul de viata. Indiferent ce veti decide, va veti distra asa cum nu ati mai facut-o de mult timp.

Rac

Nu ai nimic special de facut in acest sfarsit de saptamana, asa ca profiti de timpul liber si stai mai mult in familie. Vei constata ca un weekend petrecut acasa poate fi chiar foarte placut.

Leu

Toata ziua alergi, si sambata, si duminica. Va fi un weekend destul de agitat asa ca asteapta-te sa te simti obosit saptamana care urmeaza. Incearca ca macar duminica seara sa te odihnesti putin.

Fecioara

Acum te simti foarte bine, insa ai grija la ceea ce iti poate afecta starea de sanatate. Imbraca-te corespunzator atunci cand iesi din casa si ai grija ce mananci. Incearca sa dormi mai mult.

Balanta

Umeaza doua zile linistite. Sambata te "inchizi" in casa cu o carte buna. Spre seara, insa, incepe programul: iesi cu prietenii si petreceti ca pe vremuri.

Scorpion

Astepti de ceva timp acest weekend: sunteti doar voi doi, tu si partenerul de viata. Nu vrei sa auzi de nimic, nici nu raspunzi la telefoane. Duminica seara vei fi nevoit sa raspunzi la mesaje. Unii te dadeau disparut...

Sagetator

Nu ai mai avut de mult timp un weekend asa linistit: doar odihna si relaxare. Asta pana duminica dupa-amiaza cand o ruda te anunta ca vine in vizita.

Capricorn

In acest weekend iti demonstrezi talentele de bucatar. Te pui pe gatit pentru ca vrei sa-i pregatesti o surpriza partenerului de viata. Surpriza, insa, va fi pentru tine cand te vei trezi si cu musafiri la masa...

Varsator

O vestea buna pe care o vei sambata te va face sa crezi ca e weekend-ul perfect. De aici, doar un pas pana la o petrecere de pomina. Veti sarbatori pana dupa miezul noptii. Cel putin duminica incearca sa te odihnesti mai mult.

Pesti

Weekend-ul asta traiesti la maximum fiecare clipa. De obicei esti mult prea serios si lasi sa treaca pe langa tine momente minunate, fara sa le savurezi. Acum realizezi ca viata chiar merita traita!

Comenteaza