HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend, 21 - 22 aprilie 2018.

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Berbec

Iti lipseste o persoana care locuieste departe, drept pentru care te gandesti sa ii faci o vizita in acest weekend. Vorbeste si cu familia despre planul tau, sa nu incurci pe cineva...

 


HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Taur

Propunerea partenerului de viata pentru acest weekend ti se pare plictisitoare, asa ca iei taurul de coarne si faci tu programul. Totul pare perfect, dar mai ramane sa primesti si aprobarea celui drag.

 


HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Gemeni

Abtine-te sa faci ceva investitii financiare serioase zilele astea pentru ca astrele nu sunt de partea ta. Chiar daca nu ai acum probleme cu banii, totusi, ai grija ce faci pentru ca este posibil sa ramai fara ei.

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Rac

Treci intr-o perioada mai speciala si esti inclinat spre acte caritabile: ii ajuti pe cei despre care stii ca au nevoie si-ti vizitezi niste rude pe care nu le-ai mai vazut de ani de zile. Cei care te cunosc sunt uimiti de comportamentul tau...

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Leu

Evita persoanele care te influenteaza negativ si pe cele a caror prezenta nu o agreezi. Ai nevoie de oameni plini de optimism si energie in preajma ta si nu de cei care se plang tot timpul.

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Fecioara

Nici nu banuiesti ceea ce urmeaza sa se intample in acest weekend! Te vei bucura enorm. Iti pierdusei orice speranta vizavi de acest subiect, insa viata are surprizele ei...

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Balanta

Esti foarte creativ si harnic zilele astea. Sambata dimineata te apuci de treaba si nu te opresti pana seara. Cine stie, poate noul hobby iti va aduce si niste bani in plus.

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Scorpion

Primavara te face visator si scoate la suprafata latura ta romantica. Te gandesti sa incepi cu un film de acest gen, continui cu o plimbare in natura si inchei cu o cina la lumina lumanarilor. Cel drag va fi incantat.

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Sagetator

Un castig neasteptat te face sa iti doresti sa-ti achizitionezi cat mai multe. Nu-ti arunca banii pe cheltuieli inutile, pentru ca o sa regreti. La un moment dat o sa realizezi ca i-ai cam aruncat pe fereastra...

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Capricorn

Ai parte de un weekend linistit, in familie. Vei petrece momente placute in preajma celor dragi. Poate se iveste si ocazia sa pleci intr-o excursie. Cheama-ti si cei mai buni prieteni!

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Varsator

In sfarsit ai timp sa te odihnesti putin. Ai muncit toata saptamana la un proiect important si acum, ca e gata, poti rasufla usurat. Mai mult, prima obtinuta te ajuta sa-ti platesti cateva zile de vacanta.

 

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 aprilie 2018 - Pesti

O vizita neanuntata te ia prin surprindere. Aveai deja stabilit un program, insa musafirul se va dovedi extrem de flexibil si adaptabil. Nu ai de ce sa iti faci probleme, nu iti strica weekend-ul.

Comenteaza