HOROSCOP de WEEKEND 22-23 decembrie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 22-23 decembrie 2018

HOROSCOP de WEEKEND 22-23 decembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 22-23 decembrie 2018.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Berbec

Vin sărbătorile si mai multe rude isi anunta vizita. Nu v-ati vazut de mult, asa ca te bucuri. Va trebui sa faci cateva pregatiri, asa ca nu pierde timpul prea mult prin magazine.

 

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Taur

Weekend-ul asta iti faci prieteni noi. Esti foarte sociabil si intri rapid in vorba cu oricine. Ai grija, totusi, cui iti deschizi sufletul. Duminica ai ceva de rezolvat si faci un drum mai lung.

 

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Gemeni

Afli ceva despre o persoana din anturaj si nu iti vine sa crezi. Credeai ca o cunosti foarte bine, dar se pare ca nu este asa. Te gandesti ca ar fi cazul sa iti reevaluezi toate relatiile. Nu esti prea aspru?

 

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Rac

Partenerul de viata ti-a facut o mare surpriza si nu vrei sa ramai mai prejos. Daca inca nu stii, pana la urma tot o sa afli ce isi doreste. Pregateste-ti cardul de cumparaturi.

 

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Leu

Va fi un weekend destul de agitat pentru ca vei avea de facut niste drumuri si vei intra in legatura cu tot felul de persoane. Chiar daca nu va fi usor, important e ca vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Fecioara

Debordezi de energie si ii impresionezi pe cei din jur cu buna ta dispozitie. Trebuie sa recunosti ca de mult timp nu ai mai avut parte de asemenea zile, asa ca ar fi bine sa profiti din plin.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Balanta

Ai multe treburi de rezolvat, dar gasesti pe cineva sa te ajute. Cel putin, de maine vei fi mai putin stresat si vei avea mai mult timp pentru viata personala, mai ales ca partenerul de viata a pus la punct un program in familie.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Scorpion

Ai uitat de o intalnire si ti-ai programat altceva. Iti amintesti brusc si intri in criza de timp. Nu mai stii cum sa le impaci pe toate. Linisteste-te, vei vedea ca in cateva ore se va termina totul cu bine.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Sagetator

Ai cheltuit cam mult in ultimele zile si, daca nu te descurci cu ce mai ai, va trebui sa te imprumuti. Ai grija la cine apelezi, pentru ca oamenii iti pot face surprize neplacute. Mai bine vorbesti cu cineva din familie.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Capricorn

Un weekend in miscare. Nu ai timp sa stai deloc. Sarbatoresti pe cineva drag din familie si casa iti va fi plina cu musafiri. Vor fi doua zile intre prieteni, exact pe placul tau.

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Varsator

Ai de mers in mai multe locuri astazi, asa ca, planifica-ti totul in amanunt inca de dimineata, sa nu iti scape nimic. Dupa-amiaza te vei intalni cu cineva despre care nu mai stiai nimic de ani buni. Esti uimit de ceea ce iti povesteste!

HOROSCOP 22-23 decembrie 2018 - Pesti

Ai grija sa nu te trezesti intr-un blocaj financiar! Ai uitat sa platesti unele facturi si salariul e pe terminate. Ai noroc cu partenerul care are mai are ceva bani in cont. Ar trebui sa ai mai multa grija cu cheltuielile...

 

Comenteaza